Skip to content

Vital Water
Experience

Vital Water Experience

Voel jij je uit balans en/of wil je meer energie? Dan is de Vital Water Experience iets voor jou.

Dit houdt het in:

  • Uitgebreid intakegesprek om jouw gezondheidswensen te verhelderen en je doelstellingen te formuleren
  • Installatie + uitleg over het Kangen Water® apparaat bij jou thuis
  • 4 weken onbeperkt gebruik voor jou en eventuele gezinsleden
  • Online begeleiding

1 maand Vital Water Experience: 199,- incl. BTW

Besluit je na de proefperiode van de Vital Water Experience een Kangen Water® apparaat aan te schaffen? Dan krijg je van mij bovenstaand bedrag in zijn geheel teruggestort.

Schrijf je in voor een gratis intake voor deze Vital Water Experience.

Resultaten die ik bij veel van mijn klanten zie:

review-2
Ik ben ontzettend blij dat ik Kangen Water® heb ontdekt. Een jaar geleden kwam het op mijn pad en het prikkelde meteen mijn nieuwsgierigheid. Ik had geen fysieke klachten, maar stoorde me wel aan het wattige en duffe gevoel dat ik op werkdagen regelmatig had nadat ik een paar uur achter de computer had doorgebracht. Sinds ik Kangen Water® drink, is dat wattige gevoel zo goed als verdwenen. Ik voel me mentaal helderder en heb daardoor meer energie en focus gedurende de dag. Voor mij is dat onbetaalbaar.

Janita Naaijer
michael-van-praag
Kangen Water® drink ik nu al een aantal jaren zeer regelmatig. In mijn geval heeft het mijn gezichtsvermogen bevorderd, ik voel me energieker en ben scherper in mijn hoofd. Ook zijn al mijn bloedwaarden aanzienlijk verbeterd. Wat Kangen Water® voor mij doet, merk ik vooral als ik op reis ben en het enige tijd niet kan drinken. Dan ervaar ik een lichte terugval.

Michael van Praag
review-3
Als de nuchterheid zelve kwam ik in 2018 voor het eerst in aanraking met Kangen Water®. Voor een man van midden veertig dacht ik redelijk fit te zijn (wel iets te zwaar) en had ik alleen last van winterhanden. Na het verhaal over Kangen Water® gehoord te hebben, heb ik het eerst een tijdje geprobeerd om vervolgens een best forse investering te doen. Door het water merkte ik namelijk dat ik fitter werd, heb nooit meer winterhanden gehad en ben inmiddels ook wat kilo's kwijt. Mijn advies: laat je niet leiden door alles wat je hoort en leest, maar ervaar het zelf.

Ben Blokker
review-9
Een gevoelig type zijn heeft zijn nadelen omdat je snel last hebt van allergieën, intoleranties en stress. Ik ben daarom altijd op zoek naar die dingen die mijn weerstand op een natuurlijke manier verhogen. Met Kangen Water® heb ik daar een hele waardevolle in gevonden. Het is nu heel makkelijk om voldoende te drinken en daarmee van de voordelen van Kangen Water® te profiteren. Al na een korte tijd merkte ik dat ik fitter en helderder ben, geen last meer heb van mijn maag en ik hoef er 's nachts niet meer drie keer uit. Alleen al daardoor slaap ik beter.

Astrid Goseling
review-12e
Nadat mijn vrouw was begonnen met het drinken van Kangen Water® en daar lovend over was, ben ik het ook gaan proberen. Al snel merkte ik resultaat. Voorheen had ik 1 keer in de 3 á 4 dagen ontlasting. Sinds ik Kangen Water® drink heb ik dat soms wel 2 keer per dag. Voor mij is dat een hele opluchting. Ook ben ik van het opgeblazen gevoel af waar ik vaak last van had. Plekjes op mijn huid, die maar niet weg gingen, zijn nu verdwenen. Wat ook mooi is, is dat ik me 'schoon' voel van binnen. Ik ben van mening dat Kangen Water® mij helpt om gezonder te leven.

Martin Smits
review-7
Ik ben ontzettend dankbaar dat dit heerlijke water op mijn pad is gekomen. Door een ongeluk in 2013, heb ik veel medicatie moeten slikken, waardoor ik o.a. last kreeg van vermoeidheid en buikpijn. Ik drink nu een jaar Kangen Water® en voel me al zoveel beter. Ook het sporten gaat beter. Veel meer energie en mijn klachten zijn nu gehalveerd. Er is zeker nog ruimte voor verbetering en daarom drink ik elke dag meer dan 2,5 liter. Ik heb geen last van een klotsbuik en dat is super! Je voelt dat je lichaam het water snel opneemt en dat het echt iets voor je doet.

Dominique van der Zanden
hans-hogers
Rond mijn dertigste kreeg ik last van jichtaanvallen in mijn voeten en heb jarenlang pillen geslikt. Toen ik eenmaal Kangen Water® ging drinken, heb ik de medicatie langzaam afgebouwd tot nul. De jicht is niet meer terug gekomen. Een ander verhaal is dat ik vorig jaar een fietsongeluk heb gehad, waarbij mijn gezicht behoorlijk gehavend was. Ik ben mijn wonden gaan deppen met Beauty Water (pH 6.0) en dat werkte super. Een week later was ik bij mijn huisarts voor het verwijderen van de hechtingen. Hij was enorm verbaasd hoe snel mijn wonden waren geheeld.

Hans Hogers
review-14
Al lang wist ik dat ik iets miste in ons kraanwater. Ik legde er altijd edelstenen in of deed het in een koperen fles om het water extra kracht te geven. Totdat een klant mij onlangs een tip gaf over Kangen Water®. Ik merkte gelijk dat ik het makkelijker dronk en mijn kinderen gingen uit zichzelf meer water drinken. Kangen Water® heeft me goed ondersteund tijdens een fasting dieet. Met de vader van mijn kinderen besloten om een apparaat aan te schaffen. Ik hoop dat ik nog meer positieve ervaringen mag gaan meemaken. Dit water gun ik iedereen!

Diana Buskens (voetreflexoloog)
review-5
Kangen Water® is voor mij 'life changing'! Altijd al ben ik bezig met een gezonde leefstijl. Alleen kreeg ik de ontstekingen niet uit mijn lijf. Totdat ik Kangen Water® ging drinken. Al heel snel verdween de pijn en het kwam niet meer terug. Ook mijn eczeem is weg. Spierpijn na het sporten is nooit meer zo erg geweest en ik heb veel meer energie! Het drinkt super gemakkelijk weg en mijn darmen zijn eindelijk rustig. Wat het preventief nog doet, geen idee, maar het kan alleen maar goed zijn!

Gonny de Wit
bisente
Als personal trainer en coach vind ik het belangrijk om verspreid over de dag voldoende water te drinken. Het liefst water dat gezuiverd is en niet zuur. Omdat Kangen Water® alkalisch is (pH 9.5) ondersteunt het m'n herstel na een training en zorgt het ervoor dat ik de volgende dag weer maximaal kan presteren. Door voldoende Kangen Water® te drinken voel ik me elke dag energiek en vitaal. In mijn vak wordt het drinken van zuiver en alkalisch water vaak erg onderschat.

Bisente (Personal Trainer, Strength & Conditioning coach)
Review-18
Sinds maart 2020 ben ik begonnen met het drinken van Kangen Water® en ik wil niets anders meer. Het water heeft mij erg ondersteund tijdens m’n zwangerschap. Doordat het water de juiste mineralen bevat, bracht het mijn lijf in balans. Ik merkte dat wanneer ik consequent Kangen Water® dronk, de typische zwangerschapskwalen (o.a. onzuivere huid, tandheelkundige problemen en misselijkheid) veel minder werden. Nu tijdens de post-partum periode heb ik een super gemakkelijk herstel en ik voel dat m’n lijf echt in goede conditie is.

Madorr Prins
review-6
Door een hersenbloeding in 2020 had ik non-stop hoofdpijn. Toen een vriendin mij vertelde over de goede hydratatie van Kangen Water® was ik gelijk nieuwsgierig. Ik ben het een maand gaan proberen. De eerste drie dagen merkte ik al verschil. M’n hoofdpijn werd minder, m’n hoofdhuid ontspande en ik voelde veel minder druk. M’n herstel ging ineens heel snel! Dit water kwam voor mij op zo’n goed moment dat ik besloot te investeren in een eigen apparaat. Naast de goede hydratatie slaap ik veel beter en heb ik meer energie, etc. Ik ben er helemaal blij mee!

Wendy van Weldam
review-10
We had installed our machine in November 2019 after a thorough demo from Marjanne. It didn’t take that long for us to take a decision because the documented benefits needed no extra proofs. We had started observing the benefits with the energy we had during the whole day. We are more active and feel healthy from inside. The other salient positive is that we now clean our house with pH 2.5 water use no chemicals.

Rohit and Chandni Sharma
marry-bos
Marjanne bood me aan om eens haar geïoniseerde water te proberen. Na enkele weken waren mijn man en ik overtuigd en kochten we ons eigen apparaat. Op schaal van 1 op 10 is de pijn van mijn reumatoïde artritus van 8 naar 2 gegaan. Als ik het water een dag niet drink, neemt de pijn weer toe. Ik slik nog wel dezelfde medicatie, maar drink daarnaast vier keer per dag een halve liter Kangen Water®. Mijn reuma is stabieler dan ooit tevoren. Ik ben dankbaar dat Kangen Water® een positieve bijdrage levert aan mijn gezondheid bij het ouder worden.

Marry Bos
Sinds april 2020 drinken mijn man en ik Kangen Water®. We zijn er zo enthousiast over! We drinken nu veel meer water dan voorheen, zonder een vol gevoel. Mijn huid is beter gehydrateerd, heb geen last meer van ontstekingen en merk dat ik meer energie heb. Die energie kan ik goed gebruiken op mijn werk in de verpleging. Ik ben ook helderder in mijn hoofd en merk dat ik niet zo moe ben aan het einde van de dag. Mijn bidon met Kangen Water® gaat dan ook altijd mee naar mijn werk.

Greet Verhage
review-13
Mijn man en ik gebruiken nu sinds 2 jaar Kangen Water®. Wij vinden het heel belangrijk dat we minder verzuring in ons lijf hebben. Het water is veel zachter en valt niet zwaar. We voelen ons er fitter door. Daarnaast wassen wij onze groente en fruit met Kangen Water®. Dat geeft veel meer smaak. Ook de koffie, thee en soep smaken veel lekkerder met Kangen Water®. Onze planten vinden het water ook erg lekker en gaan als dank voor ons mooi bloeien.

Maria van den Heuvel
review-16
Ik sta kritisch en nuchter in het leven, maar sta open voor nieuwe bevindingen. Ik vaar mijn eigen koers. Zo ben ik in 2017 drie weken Kangen Water® gaan drinken en ging ontgiften. Ik merkte zoveel verschil dat ik besloot een apparaat aan te schaffen. Ik kreeg vaker te horen dat ik er goed uit zag en meer kleur in mijn gezicht had. Gaandeweg verdween zelfs een tandheelkundig probleem waar ik al 15 jaar last van had. Op vakanties mis ik Kangen Water® omdat ik echt geconstateerd heb dat ik met ‘gewoon’ water m'n dorst minder goed kan lessen.

B. van Druten

Apparaat bestellen

Ben je al overtuigd van de voordelen van Kangen Water® drinken? Bekijk hier de prijslijst van de verschillende apparaten.

Je kunt rekenen op een goede service:

  • Gratis installatie van het apparaat op de kraan bij jou thuis
  • Uitgebreide uitleg over het gebruik en de mogelijkheden van het Kangen Water® apparaat
  • Vital Water informatiemap in Engels of Nederlands
  • Bereikbaar voor eventuele vragen

Meld je aan

Aanmelden gratis presentatie

Vul het onderstaande contactformulier in. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Kangen Water® apparaat bestellen

Vul het onderstaande contactformulier in. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact op.