Skip to content

Vital Water
Experience

Vital Water Experience

1 maand een Kangen Water ionisatie apparaat bij jou thuis incl. 1 op 1 begeleiding.

Dit houdt het in:

  • Uitgebreid intakegesprek (via Zoom) om jouw gezondheidswensen te verhelderen en je doelstellingen te formuleren
  • Installatie + uitleg over het Kangen water apparaat bij jou thuis
  • Een maand onbeperkt gebruik voor jou en eventuele gezinsleden
  • Online begeleiding om te monitoren etc.
En nog een tekst…

….

Resultaten die ik vaak zie bij mijn klanten:​

Vital Kickstart sessie

De effecten van Kangen Water kunnen zowel bij mens als dier al heel snel merkbaar zijn. Vergeet niet dat het lichaam voor ongeveer 70% uit water bestaat. Voldoende water drinken met de juiste eigenschappen geeft een enorme boost! De meeste mensen merken dat al binnen enkele weken. Schrijf je in voor een gratis Vital Kickstart sessie
Dominique-van-der-Zanden

Ik ben ontzettend dankbaar dat dit heerlijke water op mijn pad is gekomen. Door een ongeluk in 2013 heb ik veel medicatie moeten slikken. Sindsdien was ik snel vermoeid en had ik buikklachten. Ik drink nu bijna een jaar Kangen Water® en voel me al zoveel beter. Mijn klachten zijn nu gehalveerd en ik heb veel meer energie. Ik heb nooit last van een klots buik en dat is super, ook omdat ik veel sport. Je voelt echt dat je lichaam het snel opneemt en dat het water echt iets voor je doet.

Dominique van der Zanden - Noordwijk

Maria-vd-Heuvel

Mijn man en ik gebruiken nu sinds 1 jaar Kangen Water®. Wij vinden het heel belangrijk dat we minder verzuring in ons lijf hebben. Omdat het water veel zachter is en niet zo zwaar valt, drinken we meer water dan voorheen en voelen ons fitter. Daarnaast wassen wij ook onze groente en fruit met Kangen Water®. Dat geeft veel meer smaak. Ook de koffie, thee en soep smaken veel lekkerder met Kangen Water®.

Maria van den Heuvel - Boekel

Astrid-Goseling

Het is nu heel makkelijk om voldoende te drinken en daarmee van de voordelen van Kangen Water® te profiteren. Al na een korte tijd merkte ik dat ik fitter en helderder ben, geen last meer heb van mijn maag en ik hoef er 's nachts niet meer drie keer uit. Alleen al daardoor slaap ik beter. Ik kijk uit naar de positieve effecten op de langere termijn zoals het verlagen van mijn bloeddruk op een natuurlijke manier.

Astrid Gooseling - Noordwijk

wendy-van-weldam

Kangen Water® kwam voor mij op het goede moment! Ongeveer een week na mijn hersenbloeding ben ik begonnen met drinken. Ik merkte in de eerste 3 dagen al verschil. M’n hoofdpijn werd minder, m’n hoofdhuid ontspande en ik voelde veel minder druk. M’n herstel ging plotseling heel snel! Bovendien slaap ik veel beter en heb ik meer energie.

Wendy van Weldam – Nieuw-Vennep

Vital Water Experience

Voel jij je uit balans? Heb je last van een burn-out, overgewicht, chronische vermoeidheid, etc. en wil je meer energie? Dan is de Vital Water Experience iets voor jou.

Probeer 1 maand een Kangen water apparaat op proef en laat mij je begeleiden.

1 maand Vital Water Experience: 199,- incl. BTW

Besluit je na de proefperiode van de Vital Water Experience een Kangen Water apparaat aan te schaffen? Dan krijg je van mij bovenstaand bedrag in zijn geheel teruggestort.

(CTA naar intake form of naar de pagina met de gratis sessie).

Aanmelden gratis presentatie

Vul het onderstaande contactformulier in. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Meld je aan