Skip to content

Kangen Water® maakte het verschil

Mijn gezondheid kreeg in 2016 een enorme boost toen ik Kangen Water® ging drinken. Daarvoor was ik in de avond vaak vermoeid, verzuurde ik met sporten, had ik een druk hoofd en zat ik regelmatig bij mijn schoonheidsspecialiste voor een behandeling van acne en pigmentvlekken (zie foto). De ‘gamechanger’ kwam tijdens een avond wielrennen met een vriend, die mij geïoniseerd Kangen Water® liet drinken.

Marjanne Bulk

Mijn eerste ervaring met Kangen Water®

In de zomer van 2016 liet een vriend mij zijn nieuwe Kangen Water® apparaat zien, vlak voordat we gingen wielrennen. Hoewel ik sceptisch was, vulde ik mijn bidons met het geïoniseerde water. Tijdens het fietsen merkte ik al vrij snel dat mijn benen nauwelijks verzuurden en na afloop voelde ik me totaal niet vermoeid. Ook sliep ik die nacht beter dan normaal. Dat Kangen Water® smaakte naar meer!

Vervolgens heb ik drie weken lang Kangen Water® bij die vriend gehaald. Het gemak waarmee ik twee liter water per dag dronk, de snelle verbetering van mijn huid, meer energie en de diepere slaap… ik was al snel overtuigd! Zonder twijfel investeerde ik in een eigen Kangen Water® apparaat, omdat het water blijkbaar een enorme impact had op mijn gezondheid!

Marjanne-Bulk-water-drinken

Mijn resultaten met Kangen Water®

Wil je weten of Kangen Water® ook bij jouw leefstijl past? Volg dan een Water Experience.

Bewuster leven ging vanzelf

Sinds ik geïoniseerd Kangen Water® drink, ben ik veel beter naar mijn lichaam gaan luisteren. Ik snap veel beter welke invloed o.a. voeding heeft op hoe we ons voelen. Natuurlijk geniet ik af toe nog van een lekker gebakje en een wijntje, maar door dagelijks Kangen Water® te drinken, merk ik dat mijn lichaam makkelijker in balans raakt. Ik voel me echt een stuk energieker en dat gun ik iedereen!

Daarom ben ik gestopt als webdesigner en mijn bedrijf Vital Water gestart. Nog nooit ben ik met zoveel passie ergens voor gegaan!

jongleren-Vital-Water
vital-water-contact

Wil je ontdekken wat Kangen Water® voor jou kan betekenen?

Meld je vandaag nog aan voor de gratis Water Experience en kijk of het ook past in jouw leefstijl.

Register Zoom webinar

3 important insights to boost your vitality

Sign up Water Experience

3 important insights to boost your vitality