Skip to content

Hoe Kangen Water®
mijn leven heeft veranderd

In 2016 heeft mijn leven een enorme ommekeer gemaakt door simpelweg van drinkwater te veranderen: ik ben geïoniseerd Kangen Water® gaan drinken. Voordat ik Kangen Water® dronk, ervaarde ik chaos in mijn hoofd. Het lukte mij maar niet om in het moment te leven. De pigmentvlekken in mijn gezicht probeerde ik voor de buitenwereld te verbergen. Ik had het niet bepaald gemakkelijk met mijzelf. Deze klachten weerhielden mij ervan om mij te richten op het echte leven. Totdat Kangen Water® op mijn pad kwam.

Hoe het op mijn pad kwam

In de zomer van 2016 liet een vriend – vlak voor onze rit op de racefiets – mij zijn nieuwe Kangen Water® apparaat zien. Hoewel ik best wel sceptisch was, vulde ik mijn bidons met het geïoniseerde water. Tot mijn verbazing merkte ik tijdens het fietsen al dat mijn benen nauwelijks verzuurd raakten en eenmaal thuis was ik totaal niet vermoeid. Bovendien sliep ik die nacht beter dan normaal. Dat geïoniseerde water smaakte naar meer!

Vervolgens heb ik bij die vriend drie weken lang Kangen Water® gehaald. Mijn lichaam snakte dagelijks naar dit heerlijke zachte water. Voor het eerst in mijn leven dronk ik met gemak twee liter water per dag. De eerste dagen merkte ik al veranderingen. Mijn huid werd zachter, ik voelde mij fitter en ik sliep als een blok. Zonder twijfel besloot ik na die 3 weken te investeren in mijn gezondheid en kocht ik mijn eigen Kangen Water® apparaat.

Marjanne-Bulk-water-drinken

Mijn resultaten met Kangen Water®

Wil je begrijpen hoe Kangen Water® ook voor jou een verschil kan maken? Volg dan een Water Experience.

In mijn enthousiasme ben ik Kangen Water® gaan delen met mijn vader, buren en vrienden. Ook bij hen bracht het water snel positieve veranderingen. Zelfs bij een buurvrouw die al jaren van alles had geprobeerd om de pijnklachten van haar reuma te verminderen.

 

Omdat ik zo geraakt was door de impact van Kangen Water®, ben ik mij in drinkwater gaan verdiepen. Ik kwam tot de conclusie dat je – om te weten welk water het beste is voor je lichaam – vooral ook moet kijken naar de eigenschappen van drinkwater.

Bewuster leven ging vanzelf

Sinds ik Kangen Water® drink, ben ik veel beter gaan begrijpen hoe het lichaam van binnen werkt. En welke impact o.a. voeding heeft op hoe we ons voelen. Natuurlijk geniet ik af en toe nog van een lekker wijntje en een gebakje. Maar door dagelijks geïoniseerd Kangen Water® te drinken, help ik mijn lichaam weer in balans te brengen. Ik voel me vitaler en gezonder. Dat gun ik iedereen!

Dat is de reden dat ik ben gestopt als webdesigner en mijn bedrijf Vital Water ben gestart. Nog nooit ben ik met zoveel passie ergens voor gegaan! Inmiddels heb ik al tientallen mensen geholpen aan een betere gezondheid met Kangen Water®.

jongleren-Vital-Water

Terug naar de basis

In onze moderne Westerse samenleving worden we dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden die ons van binnen doen oxideren, verzuren en uitdrogen. Denk maar aan straling om ons heen (bijv. WiFi), stress, frisdranken, de voeding die we eten… noem naar op! Het is dan ook niet vreemd dat we een toename zien van welvaartsziektes zoals burn-outs, reuma, diabetes type 2, dementie, obesitas, artrose, etc.

 

Met mijn bedrijf Vital Water wil ik particulieren en het bedrijfsleven de voordelen van puur drinkwater laten ervaren. Ons lichaam heeft het vermogen zichzelf te herstellen als je het de juiste ingrediënten geeft. Zo heeft ons lichaam gezonde voeding nodig, maar ook het juiste water. Onze cellen en organen zijn afhankelijk van water. Dagelijks voldoende Kangen Water® drinken is een goede manier om het lichaam in zijn oorspronkelijke staat te helpen herstellen.

vital-water-contact

Wil je ontdekken wat Kangen Water® voor jou kan betekenen?

Meld je vandaag nog aan voor de gratis Water Experience en kijk of het ook past in jouw leefstijl.

Kangen Water apparaat bestellen

Vul het onderstaande contactformulier in. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact op.

Bekijk hier de prijslijst van de Enagic apparaten.

Register Zoom webinar

3 important insights to boost your vitality

Sign up Water Experience

3 important insights to boost your vitality