Skip to content

Hoe Kangen Water® het verschil maakte

Mijn leven veranderde compleet in 2016 toen ik Kangen Water® ging drinken. Daarvoor was ik in de avond vaak vermoeid, verzuurde ik met sporten, had ik last van chaos in mijn hoofd, probeerde ik mijn pigmentvlekken te verbergen. Ik had het niet altijd even makkelijk met mezelf. Het lukte me niet om mij te focussen op het echte leven. Totdat ik het geïoniseerde Kangen Water® ontdekte tijdens een fietstocht met een vriend.

Hoe het op mijn pad kwam

In de zomer van 2016 liet een vriend mij zijn nieuwe Kangen Water® apparaat zien vlak voordat we gingen wielrennen. Hoewel ik sceptisch was, vulde ik mijn bidons met het geïoniseerde water. Tijdens het fietsen merkte ik al snel dat mijn benen nauwelijks verzuurden en na afloop voelde ik me totaal niet vermoeid. Ook sliep ik die nacht beter dan normaal. Dat geïoniseerde water smaakte naar meer!

Vervolgens heb ik drie weken lang Kangen Water® bij die vriend gehaald in waterzakken. Mijn lichaam verlangde steeds meer naar dit heerlijke zachte water en ik dronk voor het eerst met gemak twee liter water per dag. Na een paar dagen merkte ik al dat mijn huid zachter werd, ik me fitter voelde en dieper sliep. Zonder twijfel investeerde ik na die drie weken in mijn gezondheid en kocht ik mijn eigen Kangen Water® apparaat.

Marjanne-Bulk-water-drinken

Mijn resultaten met Kangen Water®

Wil je begrijpen hoe Kangen Water® ook voor jou een verschil kan maken? Volg dan een Water Experience.

Bewuster leven ging vanzelf

Sinds ik geïoniseerd Kangen Water® drink, ben ik veel beter gaan begrijpen hoe het lichaam van binnen werkt. En welke invloed o.a. voeding heeft op hoe we ons voelen. Ik geniet regelmatig van minder gezonde voeding, maar door dagelijks Kangen Water® te drinken, breng ik mijn lichaam weer in balans. Ik voel me energieker dan ooit en voel me super vitaal! Dit gevoel gun ik iedereen!

Daarom ben ik gestopt als webdesigner en mijn bedrijf Vital Water gestart. Nog nooit ben ik met zoveel passie ergens voor gegaan! Ik heb al meer dan 200 klanten geholpen aan een betere gezondheid met Kangen Water®. En het mooiste is dat het zo makkelijk is. Uit ervaring blijkt dat mensen die dagelijks 6 tot 10 glazen drinken al binnen enkele dagen positieve veranderingen voelen.

jongleren-Vital-Water

Welkom in de wereld van Vital Water!

In onze moderne samenleving worden we dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden die ons lichaam doen oxideren, verzuren en uitdrogen. Met Kangen Water® heb je puur water binnen handbereik. Door dagelijks voldoende Kangen Water® te drinken, geef je je lichaam de juiste elementen om gezond te blijven en je vitaler te voelen. Het is makkelijk, lekker én gezond!

Als oprichter van Vital Water wil ik jou en het bedrijfsleven laten kennismaken met het geheim van puur drinkwater. En hoe het je kan helpen om je lichaam te herstellen en gezond te blijven. Want niet alleen onze voeding is belangrijk, maar ook het water dat we drinken speelt een cruciale rol. En laat ik daar nou net alles vanaf weten!

Onze cellen en organen hebben dagelijks voldoende water nodig om optimaal te functioneren. Kangen Water® is de perfecte manier om het lichaam in zijn oorspronkelijke staat te helpen herstellen. Laten we samen de strijd aangaan tegen die nare welvaartsziektes en ons lichaam de beste start geven die het verdient!
vital-water-contact

Wil je ontdekken wat Kangen Water® voor jou kan betekenen?

Meld je vandaag nog aan voor de gratis Water Experience en kijk of het ook past in jouw leefstijl.

Register Zoom webinar

3 important insights to boost your vitality

Sign up Water Experience

3 important insights to boost your vitality