Skip to content

Wat klanten zeggen

Reviews van klanten

"Ik ben ontzettend blij dat ik Kangen Water heb ontdekt. Een jaar geleden kwam het op mijn pad en het prikkelde meteen mijn nieuwsgierigheid. Ik had geen fysieke klachten, maar stoorde me wel aan het wattige en duffe gevoel dat ik op werkdagen regelmatig had nadat ik een paar uur achter de computer had doorgebracht. Sinds ik Kangen Water drink, is dat wattige gevoel zo goed als verdwenen. Ik voel me mentaal helderder en heb daardoor meer energie en focus gedurende de dag. Voor mij is dat onbetaalbaar."
Janita Naaijer
Alignment coach
"Ik ben ontzettend blij dat ik Kangen Water® heb ontdekt. Een jaar geleden kwam het op mijn pad en het prikkelde meteen mijn nieuwsgierigheid. Ik had geen fysieke klachten, maar stoorde me wel aan het wattige en duffe gevoel dat ik op werkdagen regelmatig had nadat ik een paar uur achter de computer had doorgebracht. Sinds ik Kangen Water® drink, is dat wattige gevoel zo goed als verdwenen. Ik voel me mentaal helderder en heb daardoor meer energie en focus gedurende de dag. Voor mij is dat onbetaalbaar."
Janita Naaijer
Alignment coach
"In augustus 2020 kreeg ik een hersenbloeding en had ik sindsdien non-stop hoofdpijn (wat ook niet zo gek was natuurlijk). Toen een vriendin mij vertelde over Kangen water en hoe dat ervoor zorgt dat je goed gehydrateerd wordt werd ik nieuwsgierig. Zij bracht mij vervolgens een maand lang water en ik merkte de eerste 3 dagen al verschil m’n hoofdpijn werd minder, m’n hoofdhuid ontspande en ik voelde veel minder druk. M’n herstel ging plotseling heel snel! Dit kwam voor mij op zo’n goed moment dat ik besloot te investeren in m’n gezondheid en zelf de machine aan te schaffen zodat niet alleen ik, maar ook m’n gezin alle positieve eigenschappen van dit water zou kunnen ervaren. Want naast de goede hydratatie slaap ik veel beter, heb meer energie, etc. Ik had de machine al een week later in huis. Marjanne heeft hem geïnstalleerd, ik kreeg perfecte uitleg en gebruik nu meerdere toepassingen. Ik ben helemaal blij ermee!"
Wendy van Weldam
"Als de nuchterheid zelve kwam ik in 2018 voor het eerst in aanraking met Kangen Water. Voor een man van midden veertig dacht ik redelijk fit te zijn (wel iets te zwaar) en had ik alleen last van winterhanden. Het was voor mij toen al heel normaal om veel water te drinken. Na het verhaal over Kangen Water gehoord te hebben, heb ik het eerst een tijdje geprobeerd om vervolgens een best forse investering te doen. Door het water merkte ik namelijk dat ik fitter werd, heb ik nooit meer winterhanden gehad en ben ik inmiddels ook wat kilo's kwijt. Het water is veel zachter waardoor ik veel makkelijker nog meer water drink en het eten dat hierin wordt klaargemaakt smaakt ook beter. Het was dus zeker de investering waard. Inmiddels heeft ook mijn vader de investering in een Kangen Water apparaat gedaan. Ik kan alleen maar zeggen: laat je niet leiden door alles wat hoort en leest maar probeer het zelf."
Ben Blokker
"Een gevoelig type zijn heeft zijn nadelen omdat je snel last hebt van dingen zoals allergieën, intoleranties en stress. Het heeft als voordeel dat je ook snel ervaart wat de impact is van een ongezonde leefstijl door bijvoorbeeld stress of voeding. Ik ben daarom altijd op zoek naar die dingen die mijn weerstand op een natuurlijke manier verhogen. Met Kangen Water heb ik daar een hele waardevolle in gevonden. Het is nu heel makkelijk om voldoende te drinken en daarmee van de voordelen van het water te profiteren. Al na een korte tijd merkte ik dat ik fitter en helderder ben, geen last meer heb van mijn maag en ik hoef er 's nachts niet meer drie keer uit. Alleen al daardoor slaap ik beter. Marjanne zelf is een prettige en behulpzame persoonlijkheid die altijd bereid is om vragen te beantwoorden en te delen wat je allemaal kan doen met de verschillende soorten water die het apparaat geeft. Daarmee was het makkelijk om deze investering te doen."
Astrid Goseling
"Naast gezonde voeding vinden wij water een belangrijk aspect binnen het Pharos concept. De reden dat we voor Kangen water hebben gekozen is omdat het apparaat een medische certificering heeft van de Japanse overheid. Het drinken van geïoniseerd water vinden wij belangrijk, omdat het een vitaliserend effect heeft op je lichaam. Mensen die zich vitaal voelen, worden productiever en hun ziekteverzuim neemt af. Daarom bieden wij iedereen in het gebouw de mogelijkheid om Kangen water te drinken."
Xander Meijer
Mede-oprichter The Farm Kitchen in Pharos gebouw
"Op aanraden van mijn zoon ben ik Kangen water gaan drinken, omdat het water hem van zijn winterhanden heeft afgeholpen. Al direct merkte ik dat Kangen water gemakkelijk wegdrinkt. Binnen twee maanden was ook ik verlost van mijn pijnlijke winterhanden. Bovendien slaap ik beter en is mijn slaapapneu zo goed als over. Ondanks mijn leeftijd (73) voel ik mij stukken fitter en merk ik dat ik minder vaak vermoeid ben dan voorheen. Al die voordelen komen mij goed van pas, aangezien ik het heerlijk vind om actief bezig te zijn in de buitenlucht."
Henk Blokker
"Ik sta kritisch en nuchter in het leven, maar sta open voor nieuwe bevindingen. Ik vaar mijn eigen koers. Zo ben ik in 2017 drie weken Kangen Water gaan drinken en ging ontgiften. Ik merkte zoveel verschil dat ik besloot een apparaat aan te schaffen. Ik kreeg vaker te horen dat ik er goed uit zag en meer kleur in mijn gezicht had. Gaandeweg verdween zelfs een tandheelkundig probleem waar ik al 15 jaar last van had. Op vakanties mis ik Kangen Water omdat ik echt geconstateerd heb dat ik met ‘gewoon’ water m'n dorst minder goed kan lessen."
Barbara
"Mijn schoondochter was naar een Water Experience van Marjanne gegaan en bracht ons een zak Kangen water. Het water voelde gelijk goed. Toen de zak leeg was, misten we het direct. Daarna ben ook ik naar een Water Experience gegaan, echt een duidelijk verhaal. Inmiddels hebben mijn man en ik een apparaat. We voelen ons op alle fronten beter. Mijn huid is beter gehydrateerd, mijn haar glanst meer, mijn nagels zijn sterker en ik herstel sneller na het sporten. Mijn kinderen komen regelmatig hun waterzakken vullen en ons hondje drinkt nu veel meer water dan voorheen."
Erna Schouten
"Kangen water drink ik nu al een aantal jaren zeer regelmatig. In mijn geval heeft het mijn gezichtsvermogen bevorderd, ik voel me energieker en ben scherper in mijn hoofd. Ook zijn al mijn bloedwaarden aanzienlijk verbeterd. Wat Kangen water voor mij doet, merk ik vooral als ik op reis ben en het enige tijd niet kan drinken. Dan ervaar ik een lichte terugval."
Michael van Praag
oud-voorzitter Ajax en KNVB
"In het verleden hebben wij bij sporters gemeten wat hun permanente en acute verzuring was. Deze was bij sportieve mensen gemiddeld tot hoog. Kangen water geeft ons een effectieve mogelijkheid om de verzuring bij sporters aanzienlijk te verminderen, zodat zij beter kunnen presteren. Het lichaam wordt beter gehydrateerd doordat het water door zijn fijne structuur makkelijker je cellen binnendringt, daarmee kan een sporter top prestaties leveren. De vele vrije radicalen door intensieve sport worden geneutraliseerd door de hoge aanwezigheid van antioxidanten. Tot slot krijgen sporters een plattere buik doordat de darmen beter gaan functioneren en houdt men door de betere hydratatie minder vocht vast. Dit zie je terug op de enkels, buik en taille. Wij bij Yvolution next level training gaan voor het beste, dus ook voor het beste water. Kangen water."
Yvo Baak
Yvolution Next Level Training
"Wat ben ik blij dat ik in aanraking ben gekomen met Kangen water. Mijn vader dronk het water al een tijdje op zijn werk en de positieve effecten die hij daardoor ervaarde hadden mij erg nieuwsgierig gemaakt. Ik heb vervolgens een presentatie van Marjanne over het Kangen water bijgewoond. Dit was echt een eye opener en ik wilde het liefst zo snel mogelijk beginnen met het water. Wij hebben vervolgens 2 weken het Kangen water apparaat in huis gehad en na die twee weken was ik al om. Ik drink het nu al een aantal maanden en wil niet meer anders. Ik mis het ook echt als ik bijvoorbeeld een paar dagen weg ben en het water niet heb gedronken. Mijn huid is beter, ik voel mij beter (fysiek en mentaal) en ik heb minder last van kleine ‘kwaaltjes’. Ik kan het water oprecht iedereen aanraden!"
Rochelle van der Drift
"Wat betreft het drinken is Kangen water veel zachter en drink ik dit gemakkelijker weg dan kraanwater. Ik moet zeggen dat er vele kleine ongemakken verdwenen zijn en misschien wel meer dan ik kan benoemen! Als vrouw zijnde kennen we ook de vrouwelijke ongemakken van inwendige schimmels en de nare geurtjes die dat met zich mee brengt maar dat is bij mij zo goed als verdwenen na een paar maanden drinken van het Kangen water en dat is heel fijn. Verder voel ik mij meer helder in mijn hoofd en ben ik meer gefocust wat rust geeft in mijn drukke bestaan als eigenaresse van een boutique. Eigenlijk voelt alles op alle fronten beter en dat heeft uiteraard uitwerking op je hele gemoedstoestand. Mijn zoon heeft heel erg last van zwetende handen en voeten maar ook deze nare geurtjes zijn vele malen minder of verdwenen. Kangen water is een aanrader en mijn gezin vaart daar wel bij."
Bianca Nieswaag
Boutique Style Depot
"Jeuk is erger dan pijn! En ik kan het weten, ik ben geboren met constitutioneel eczeem. Dit valt onder de ernstige huidaandoeningen. Jeuk over mijn hele lichaam en in m’n gezicht. Vreselijk! Maar wat doe je eraan? Anders eten, hormoonzalf, vaseline, noem het en ik heb het geprobeerd. Naar mate ik ouder werd verergerde het en was ik ten einde raad. Tot ik hoorde van kangen water, 3 maanden heb ik het water geprobeerd en ik stond echt versteld van het resultaat. Uitslag en jeuk zijn met 80% verminderd, heel af en toe smeer ik nog hormoonzalf. Vaseline gebruik ik alleen nog voor mijn fietsvelgen en kan gewone bodycrème gebruiken. Verder ziet mijn ontlasting er weer uit zoals het hoort. Inmiddels heb ik zelf een apparaat aangeschaft, het gaat iedere vakantie met mij mee. Even een aanschaf in prijs maar zeker de moeite waard. Ik raad het zeker aan."
Annelies Jansen
Creative Upcyclying made by Annelies
"Als personal trainer vind ik het belangrijk om verspreid over de dag veel water te drinken. Het liefst water dat gezuiverd is en alkalisch. Kangen water biedt deze eigenschappen. Daardoor ondersteunt het m'n herstel na een training en zorgt het ervoor dat ik de volgende dag weer maximaal kan presteren. Door voldoende Kangen water te drinken voel ik me elke dag energiek en vitaal. Het is jammer dat het drinken van zuiver en alkalisch water in de sportwereld vaak wordt onderschat."
Bisente Kenepa
Personal trainer & coach
"Kangenwater is voor mij 'life changing'! Altijd al ben ik bezig met een gezonde leefstijl. Alleen kreeg ik de ontstekingen niet uit mijn lijf. Totdat ik Kangenwater ging drinken. Al heel snel verdween de pijn en het kwam niet meer terug. Ook mijn eczeem is weg. Spierpijn na het sporten is nooit meer zo erg geweest en ik heb veel meer energie! Het drinkt super gemakkelijk weg en mijn darmen zijn eindelijk rustig. Wat het preventief nog doet, geen idee, maar het kan alleen maar goed zijn!"
Gonny de Wit
"Sinds april 2020 drinken mijn man en ik Kangen water. We zijn er zo enthousiast over! We drinken nu veel meer water dan voorheen, zonder een vol gevoel. Mijn huid is beter gehydrateerd, heb geen last meer van ontstekingen en merk dat ik meer energie heb. Die energie kan ik goed gebruiken op mijn werk in de verpleging. Ik ben ook helderder in mijn hoofd en merk dat ik niet zo moe ben aan het einde van de dag. Mijn bidon gaat dan ook altijd mee naar mijn werk."
Greet Verhage
"Kangen wattes? Wat is dat nou weer? Apparaat wat ons kraanwater gezonder maakt? Zal wel weer zo'n verkooppraatje zijn. Zo sceptisch zoals ik ben, heb ik mij over laten halen om Kangen water te gaan proberen. Eerst een aantal glazen water per dag later werd dat er meer. Later gingen wij ook de groente en fruit wassen met Kangen water. Wat een smerigheid komt er van onze groente en fruit af zeg, ongelooflijk! Groente en fruit hebben na het wassen met Kangen water echt een heerlijke natuurlijke smaak! De smaak van de warme dranken zoals koffie en thee is ook echt heerlijk puur!

Deze sceptische jonge man werd steeds enthousiaster over het gebruik van Kangen water. Na wat wikken en wegen hebben wij ook een apparaat aangeschaft. Is inderdaad een hoop geld, een investering voor een gezond leven voor mij en vooral voor onze kinderen. Prima service en uitleg! Wij zijn er blij mee!
Davy uit Haarlemmermeer
"Al lang wist ik dat ik iets miste in ons kraanwater. Ik legde er altijd edelstenen in of deed het in een koperen fles om het water extra kracht te geven. Totdat een klant mij onlangs een tip gaf over Kangen Water. Ik merkte gelijk dat ik het makkelijker dronk en mijn kinderen gingen uit zichzelf meer water drinken. Kangen Water heeft me goed ondersteund tijdens een fasting dieet. Met de vader van mijn kinderen besloten om een apparaat aan te schaffen. Ik hoop dat ik nog meer positieve ervaringen mag gaan meemaken. Dit water gun ik iedereen!"
Diana Buskens
Voetreflexoloog
"Sinds maart 2020 ben ik begonnen met het drinken van Kangen Water en ik wil niets anders meer. Het water heeft mij erg ondersteund tijdens m’n zwangerschap. Doordat het water de juiste mineralen bevat, bracht het mijn lijf in balans. Ik merkte dat wanneer ik het consequent dronk, de typische zwangerschapskwalen (o.a. onzuivere huid, tandheelkundige problemen en misselijkheid) veel minder werden. Tijdens de post-partum periode had ik een super gemakkelijk herstel en was m’n lijf weer snel in een goede conditie."
Madorr Prins
"Rond mijn dertigste kreeg ik last van jichtaanvallen in mijn voeten en heb jarenlang pillen geslikt. Toen ik eenmaal Kangen water ging drinken, heb ik de medicatie langzaam afgebouwd. De jicht is niet meer teruggekomen. Een ander verhaal is dat ik vorig jaar een fietsongeluk heb gehad, waarbij mijn gezicht behoorlijk gehavend was. Ik ben mijn wonden gaan deppen met Beauty Water (pH 6.0) en dat werkte super. Een week later was ik bij mijn huisarts voor het verwijderen van de hechtingen. Hij was enorm verbaasd hoe snel mijn wonden waren geheeld."
Hans Hogers
Eigenaar Heemborgh Makelaars Nieuw-Vennep
"Een half jaar lang kwam ik iedere zes weken in het ziekenhuis om de grootte van een cyste in mijn eileider te laten beoordelen. En om te laten beoordelen of de kankercel-waardes in mijn bloed waren genormaliseerd.

Volgens de gynaecoloog in het ziekenhuis had ik drie opties voor de cyste: 1) opereren 2) bepaalde medicijnen slikken 3) leren leven met pijn. Geen van deze opties had mijn voorkeur. Alleen ik moest nu echt kiezen. Of toch niet…? Er bleek nog een vierde optie.

Een vriendin vertelde me over haar nieuwe water apparaat. Ze gaf me de mogelijkheid om Kangen water bij haar te komen tappen. In het ziekenhuis hadden ze kort daarvoor aangegeven dat de cyste op mijn leeftijd (40) nooit meer op een natuurlijke wijze weg zou gaan.

Een paar weken later kwam ik weer terug in het ziekenhuis. Het onmogelijke was toch gebeurd: de cyste was verdwenen en de waardes genormaliseerd. Ik kon het echt niet geloven. Onderweg naar de uitgang heb ik moeten huilen van geluk. Daarna ben ik me gaan verdiepen in de techniek van het apparaat en me door Marjanne verder laten informeren. Inmiddels hebben we zelf een apparaat gekocht. Nu mogen mensen bij mij water komen halen. Ik ben super enthousiast en dankbaar. Bedankt lieve vriendin. Het zelfhelende vermogen van het lichaam is een groot goed."
Danielle van Kaathoven
"We had installed our Kangen water machine in November 2019 after a thorough demo from Marjanne. It didn’t take that long for us to take a decision because the documented benefits needed no extra proofs. We had started observing the benefits with the energy we had during the whole day. We are more active and feel healthy from inside. The other salient positive is that we now clean our house with pH 2.5 water use no chemicals."
Rohit & Chandni Sharma
"Mijn man en ik gebruiken nu sinds drie jaar Kangen Water. Wij vinden het heel belangrijk dat we minder verzuring in ons lijf hebben. Het water is veel zachter en valt niet zwaar. We voelen ons er fitter door. Daarnaast wassen wij onze groente en fruit met Kangen Water. Dat geeft veel meer smaak. Ook de koffie, thee en soep smaken veel lekkerder met Kangen Water. Onze planten vinden het water ook erg lekker en gaan als dank voor ons mooi bloeien."
Maria van den Heuvel
"Marjanne bood me aan om eens haar geïoniseerde water te proberen. Na enkele weken waren mijn man en ik overtuigd. De pijn van mijn reumatoïde artritis is aanzienlijk minder. Op schaal van 1 tot 10 is de pijn nu 2, voorheen was dat 8. Als ik het water een dag niet drink, neemt de pijn weer toe. Ik slik nog wel dezelfde medicatie, maar drink daarnaast vier keer per dag een halve liter Kangen water. Mijn reuma is stabieler dan ooit tevoren. Ik ben dankbaar dat Kangen water een positieve bijdrage levert aan mijn gezondheid bij het ouder worden."
Marry Bos
"Op een samenwerkingsdag in Noordwijk ontmoette ik Marjanne. Ik probeerde haar water en merkte dat het gemakkelijk wegdronk. Iets wat ik normaal met water echt niet heb. Kort daarna ben ik naar een Water Experience gegaan. Daar werden mijn ogen wel even geopend zeg! Marjanne maakte de eigenschappen van allerlei soorten water inzichtelijk en ze vertelde wat Kangen water voor je lijf kan doen.

Sinds dat ik het water drink, merk ik een verbetering met mijn huid (veel minder last van rode vlekken in mijn gezicht), is mijn huid beter gehydrateerd, eet ik minder, heb ik vaak zin in water en veel minder zin in frisdrank. Ja, ik heb zelfs zin in water, had ik echt nooit gedacht. Wel leuk, want onze hond drinkt het ook graag. Ik bood haar kraanwater en Kangen water aan en ze koos zelf voor Kangen water. We drinken het dus allemaal met veel plezier. O, en nog wat, ik heb bijna geen spierpijn meer na het sporten. Ook echt een verbetering!"
Marga de Blanken
P.A. Bureau Marge in Charge
"Nadat mijn vrouw was begonnen met het drinken van Kangen water en daar lovend over was, ben ik het ook gaan proberen. Al snel merkte ik resultaat. Voorheen had ik 1 keer in de 3 á 4 dagen ontlasting. Sinds ik Kangen water drink heb ik dat soms wel 2 keer per dag. Voor mij is dat een hele opluchting. Ook ben ik van het opgeblazen gevoel af waar ik vaak last van had. Plekjes op mijn huid, die maar niet weg gingen, zijn nu verdwenen. Wat ook mooi is, is dat ik me 'schoon' voel van binnen. Ik ben van mening dat Kangen water mij helpt om gezonder te leven."
Martin-Smits
Martin Smits
"Ik ben ontzettend dankbaar dat dit heerlijke water op mijn pad is gekomen. Door een ongeluk in 2013, heb ik veel medicatie moeten slikken, waardoor ik o.a. last kreeg van vermoeidheid en buikpijn. Ik drink nu een jaar Kangen water en voel me al zoveel beter. Ook het sporten gaat beter. Ik heb veel meer energie en mijn klachten zijn nu gehalveerd. Er is zeker nog ruimte voor verbetering en daarom drink ik elke dag meer dan 2,5 liter. Ik heb geen last van een klotsbuik en dat is super! Je voelt dat je lichaam het water snel opneemt en dat het echt iets voor je doet."
Dominique van der Zanden
"I'd like to say I felt excited to purchase the Kangen Water machine after learning about its many uses, great health benefits and how it has changed many people's lives worldwide. Thanks to Marjanne for sharing with me this super amazing water last June 2021. Since drinking the water I have not suffered from constipation and that gives great relief to my well-being. I also noticed that my skin has become less dry, I fall asleep more easily and I no longer have frequent headaches like in the past. Overall, I feel very good and energetic every day."
Perle Mishna Calauor
"Vooral uit nieuwsgierigheid heb ik in 2021 een Water Experience bijgewoond. Ik was zo verbaasd en getriggerd, dat ik snel een tweede wilde bijwonen. Vol verbazing en enthousiasme kwam ik daarvan terug. Als nuchtere Hollander blijf je toch sceptisch. Marjan gaf ons de kans om het uit te proberen en ja hoor we merkten het gelijk. Zowel mijn vriend als ik hadden de eerste dagen last van ‘ontgiftingsverschijnselen'. Toen we daar doorheen waren, merkten we steeds meer de positieve effecten tijdens het sporten en hebben we minder last van vermoeidheid. We zijn er erg blij mee."
Amy Brouwer
Freelance recruiter

Kangen Water apparaat bestellen

Vul het onderstaande contactformulier in. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact op.

Bekijk hier de prijslijst van de Enagic apparaten.

Register Zoom webinar

3 important insights to boost your vitality

Sign up Water Experience

3 important insights to boost your vitality