Skip to content

Wat klanten zeggen...

Let op: De reviews die hieronder worden gedeeld zijn meningen en ervaringen van individuele gebruikers. De resultaten met Kangen Water® kunnen variëren en zijn geen garantie voor specifieke gezondheidsvoordelen. De reviews zijn niet bedoeld als medisch advies, diagnose of behandeling.

"Naast gezonde voeding vinden wij water een belangrijk aspect binnen het Pharos concept. De reden dat we voor Kangen water hebben gekozen is omdat het apparaat een medische certificering. Het drinken van geïoniseerd water vinden wij belangrijk, omdat het een vitaliserend effect heeft op je lichaam. Mensen die zich vitaal voelen, worden productiever en hun ziekteverzuim neemt af. Daarom bieden wij iedereen in het gebouw de mogelijkheid om Kangen water te drinken."
Xander Meijer
Mede-oprichter The Farm Kitchen Pharos gebouw
"Mijn schoondochter was naar een Water Experience gegaan en bracht ons een zak Kangen water. Het water voelde gelijk goed. Toen de zak leeg was, misten we het direct. Daarna ben ook ik naar een Water Experience gegaan, echt een duidelijk verhaal. Inmiddels hebben mijn man en ik een apparaat. We voelen ons op alle fronten beter. Mijn huid is beter gehydrateerd, mijn haar glanst meer, mijn nagels zijn sterker en ik herstel sneller na het sporten. Mijn kinderen komen regelmatig hun waterzakken vullen en ons hondje drinkt nu veel meer water dan voorheen."
Henk Blokker
"Elke ochtend neem ik 2 liter kangen water mee naar m'n werk. Zonder kangen water ga ik de deur niet uit. Ik voel me fitter en gezonder als ik het drink. Mijn nog thuis wonende zoons nemen elke dag kangen water mee naar school. Ze vinden Kangen water makkelijker drinken en drinken ook minimaal 2 liter per dag. Het is goed te zien dat hun huid rustiger is (minder eczeem en huidirritatie) als ze het consequent drinken."
Pascal Caspers
"Op aanraden van mijn zoon ben ik Kangen water gaan drinken, omdat het water hem van zijn winterhanden heeft afgeholpen. Al direct merkte ik dat Kangen water gemakkelijk wegdrinkt. Binnen twee maanden was ook ik verlost van mijn pijnlijke winterhanden. Bovendien slaap ik beter en is mijn slaapapneu zo goed als over. Ondanks mijn leeftijd (73) voel ik mij stukken fitter en merk ik dat ik minder vaak vermoeid ben dan voorheen. Al die voordelen komen mij goed van pas, aangezien ik het heerlijk vind om actief bezig te zijn in de buitenlucht."
Henk Blokker
"Kangen water drink ik nu al een aantal jaren zeer regelmatig. In mijn geval heeft het mijn gezichtsvermogen bevorderd, ik voel me energieker en ben scherper in mijn hoofd. Ook zijn al mijn bloedwaarden aanzienlijk verbeterd. Wat Kangen water voor mij doet, merk ik vooral als ik op reis ben en het enige tijd niet kan drinken. Dan ervaar ik een lichte terugval."
Michael van Praag
oud-voorzitter Ajax en KNVB
"Zo enorm blij dat ik nu een apparaat heb staan die van mijn kraanwater gezond drinkwater maakt! We bestaan voor iets van 80% uit water, dus ik ben nu zo blij dat nu de basis in mijn lichaam het goede water binnenkrijgt. Daarbij proef ik echt het verschil in smaak en mijn lijf reageert er ook enorm op. Ik slaap beter, overdag heb ik veel meer energie en ook mijn huid is verbeterd. Zeker een aanrader om een keer naar haar Water Experience te komen en te kijken of het ook wat voor jou is!"
Shanice Tan
webdesigner Get in Ctrl
"Ik ben begonnen met het Kangen Water van Vital Water omdat ik elke maand zeer zware migraine aanvallen had. Niets hielp ook de zwaarste medicijnen niet. Nu ik sinds een aantal maanden het geïoniseerde water drink, heb ik bijna geen aanvallen meer gehad. Als ik er toch 1 voel opkomen, drink ik extra water en trekt hij weer weg. Zo ontzettend blij mee."
Debbie Huson
eigenaresse Vibes
"Al een jaar helemaal gewend aan m’n Kangenwater. Ik en mijn puberzoon kunnen niet meer zonder. Na 3 maanden werd m’n huid zachter, had ik minder onrust benen, en minder hoofdpijn. Na een half jaar merkte ik dat ik minder trek had in tussendoortjes. Er gaan dagelijks twee grote flessen mee naar werk en ze zijn leeg na werk. Iets wat ik met kraanwater nooit kon. Als ik vragen heb over het onderhoud van het apparaat of over de vele toepassingen van het water, dan krijg ik altijd heel snel en helpend antwoord van Marjanne. Kortom, zeer tevreden."
Natasja
"Ik ben diabetes patiënt en sinds ik Kangen Water drink zijn mijn glucose waardes verbeterd. Ook ben ik een stuk helderder in mijn hoofd. Mijn katten reageren er ook bijzonder goed op, hun urine stinkt niet meer. Door een verhuizing heb ik een aantal weken geen Kangen water kunnen drinken. En wat bespeurde ik, al mijn klachten en kwaaltjes (maagklachten, vermoeidheid, plekjes op mijn huid, etc.) kwamen terug toen ik weer kraanwater ging drinken. Nadat ik het apparaat weer had geïnstalleerd, duurde het ongeveer een week dat ik weer op het gewenste gezondheidsniveau zat."
Anita Moritz
brugwachter
"Sinds een paar maanden het Kangen water apparaat in huis en we zijn er erg blij mee! Ik dronk altijd al veel water, maar dit water blijf ik echt maar drinken. Ik ben 25 weken zwanger en merk echt verschil qua fitheid en minder oppakken van alle kwaaltjes en verkoudheden ten opzichte van mijn vorige zwangerschap toen ik nog geen Kangen water dronk. De begeleiding van Marjanne is heel prettig, daarom raad ik haar aan iedereen aan! Inmiddels halen mijn ouders en schoonouders ook water. En mijn vriend, die erg sceptisch was, is erg fan!"
Krista Samsom
"Voor alle vragen m.b.t. Kangen water kan je bij Marjanne terecht. Marjanne helpt je graag en staat altijd voor je klaar. Wij hebben de Leveluk K8 nu ruim 2 jaar en we zijn er nog steeds erg blij mee. De reden voor het aanschaffen was dat ik diabetes type 2 heb en door het drinken van Kangen water ik mij steeds beter ben gaan voelen. Ik zeg altijd mijn gezondheid kent geen prijs."
Raymond Kramer
"Door mijn dochter ben ik 7 jaar geleden Kangen Water gaan drinken. Daarvoor dronk ik veelal melk, thee, pakken sap en cola. Sinds ik Kangen Water drink heb ik daar amper nog behoefte aan. Ik heb al jaren geen last meer van slaapapneu. Laatst zette iemand een glas kraanwater voor me neer. Ik vond het water niet te drinken en ik was ook gelijk verzadigd. Kangen water smaakt lekker en drinkt veel gemakkelijker weg. Hoe langer ik het drink, des te meer ik het water ben gaan waarderen."
Hans Bulk
"Sinds een half jaar drink ik Kangen water door de samenwerking met Marjanne van Vital Water. Als topsporter ben ik iedere dag bezig om beter te worden, tot in de details. Alles wat kan bijdragen hierin omarm ik. Door Marjanne ben ik bekend geworden met Kangen Water. Marjanne heeft mij alles uitgelegd en ondersteunt mij nu nog steeds met duidelijke tips en tricks. Sinds ik Kangen water drink, drink ik veel meer water, merk ik dat ik sneller herstel en minder verzuring ervaar. Dit komt omdat mijn voedingsstoffen nu beter worden opgenomen. Een aanbeveling aan iedere (top)sporter!"
Noël van 't End
wereldkampioen judo
"Marjanne is een topper, ik heb een uur adembenemend naar een presentatie over water zitten luisteren. Niet alleen luisteren maar ook zien en proeven wat Kangen Water met ons kan doen. Kraanwater vond ik nooit lekker. Nu begrijp ik waarom. Na de presentatie was ik direct om."
Danny Gerritse
Holistisch Leefstijl Coach
"Heel fijn dat ik Kangen Water heb geprobeerd en een water apparaat heb gekocht. Ik voel me beter en schoon van binnen. Mijn maagklachten zijn weg, ik slaap beter, mijn huid is beter en ik ben positiever. Heel erg bedankt Vital Water!"
Arthur Balayan
sales manager Hilverda de Boer
"Sinds ik Kangen water gebruik merk ik een positieve verandering in mijn lichamelijke en mentale gezondheid. Ik heb geen last meer van een klotsende buik tijdens het sporten. Het water is heerlijk om te drinken. Ook heb ik dit water gebruikt om mijn planten in te zetten en ze gaan veel langer mee dan normaal!"
Tatum Prins
"Een half jaar lang kwam ik iedere zes weken in het ziekenhuis om de grootte van een cyste in mijn eileider te laten beoordelen. Volgens de gynaecoloog in het ziekenhuis had ik drie opties voor de cyste: opereren, bepaalde medicijnen nemen of leren leven met pijn.

Geen van deze opties had mijn voorkeur. Alleen moest ik nu echt kiezen. Of toch niet...? Wat bleek, er was een vierde optie. Een vriendin vertelde me over haar nieuwe waterapparaat. Ze gaf me de mogelijkheid om bij haar Kangen water te komen tappen. In het ziekenhuis hadden ze kort daarvoor aangegeven dat de cyste van 4,5 cm op mijn leeftijd (40) nooit meer op natuurlijke wijze weg zou gaan. Een paar weken later kwam ik terug in het ziekenhuis. Het onmogelijke was toch gebeurd: de cyste was verdwenen en de waardes genormaliseerd. Onderweg naar de uitgang heb ik gehuild van geluk! Nu mogen mensen bij mij water komen halen. Ik ben super enthousiast en dankbaar."
Danielle van Kaathoven
"In het verleden hebben wij bij sporters hun permanente en acute verzuring gemeten. Deze was bij sportieve mensen gemiddeld tot hoog. Kangen water geeft ons een effectieve mogelijkheid om de verzuring bij sporters aanzienlijk te verminderen, zodat zij beter kunnen presteren. Het lichaam wordt beter gehydrateerd, waardoor men topprestaties kan leveren. Ze krijgen een plattere buik doordat de darmen beter functioneren en houdt men minder vocht vast. Bij Yvolution Next Level Training gaan we voor het beste, dus ook voor het beste water. Kangen water."
Yvo Baak
Yvolution Next Level Training
"Wat ben ik blij dat ik in aanraking ben gekomen met Kangen water. Mijn vader dronk het al een tijdje op zijn werk en de positieve effecten die hij ervaarde maakte mij erg nieuwsgierig. Ik heb vervolgens een presentatie van Vital Water bijgewoond. Dit was echt een eye opener! Wij hebben vervolgens 2 weken het Kangen water apparaat in huis gehad en na die 2 weken was ik al om. Ik drink het nu een aantal maanden en wil niet meer anders. Mijn huid is beter, ik voel mij beter (fysiek en mentaal) en heb minder last van kleine ‘kwaaltjes’. Ik kan het water oprecht iedereen aanraden!"
Rochelle van der Drift
"Na een paar maanden Kangen water drinken zijn vele kleine ongemakken verdwenen en misschien wel meer dan ik kan benoemen! Als vrouw zijnde kennen we de ongemakken van inwendige schimmels en nare geurtjes, maar dat is bij mij zo goed als verdwenen. Verder voel ik mij meer helder in mijn hoofd en ben ik meer gefocust wat rust geeft in mijn drukke bestaan als eigenaresse van een boutique. Eigenlijk voelt alles op alle fronten beter en dat heeft uiteraard uitwerking op je hele gemoedstoestand. Kangen water is een aanrader en mijn gezin vaart er wel bij."
Bianca Nieswaag
Boutique Style Depot
"Ik ben geboren met constitutioneel eczeem. Dit valt onder ernstige huidaandoeningen. Jeuk over mijn hele lichaam en in m’n gezicht. Vreselijk! Maar wat doe je eraan? Anders eten, hormoonzalf, vaseline, noem het en ik heb het geprobeerd. Naar mate ik ouder werd verergerde het en was ik ten einde raad. Tot ik hoorde van kangen water, 3 maanden heb ik het water geprobeerd. Ik stond echt versteld van het resultaat. Uitslag en jeuk zijn met 80% verminderd. Inmiddels heb ik het apparaat zelf aangeschaft. Even een aanschaf in prijs maar zeker de moeite waard."
Annelies Jansen
Creative Upcyclying made by Annelies
"Als personal trainer en coach vind ik het belangrijk om verspreid over de dag voldoende water te drinken. Het liefst water dat gezuiverd is en alkalisch. Kangen water bevat deze eigenschappen. Hierdoor ondersteunt het water m'n herstel na een training en zorgt het ervoor dat ik de volgende dag weer maximaal kan presteren. Door voldoende Kangen water te drinken voel ik me elke dag energiek en vitaal. Het is jammer dat het drinken van zuiver en alkalisch water in mijn vak vaak wordt onderschat."
Bisente Kenepa
Personal trainer & coach
"Kangenwater is voor mij 'life changing'! Altijd al ben ik bezig met een gezonde leefstijl. Alleen kreeg ik de ontstekingen niet uit mijn lijf. Totdat ik Kangenwater ging drinken. Al heel snel verdween de pijn en het kwam niet meer terug. Ook mijn eczeem is weg. Spierpijn na het sporten is nooit meer zo erg geweest en ik heb veel meer energie! Het drinkt super gemakkelijk weg en mijn darmen zijn eindelijk rustig. Wat het preventief nog doet, geen idee, maar het kan alleen maar goed zijn!"
Gonny de Wit
Eigenaresse Identity Haircare
"Sinds april 2020 drinken mijn man en ik Kangen water. We zijn er zo enthousiast over! We drinken nu veel meer water dan voorheen, zonder een vol gevoel. Mijn huid is beter gehydrateerd, heb geen last meer van ontstekingen en merk dat ik meer energie heb. Die energie kan ik goed gebruiken op mijn werk in de verpleging. Ik ben ook helderder in mijn hoofd en merk dat ik niet zo moe ben aan het einde van de dag. Mijn bidon met Kangen water gaat dan ook altijd mee naar mijn werk."
Greet Verhage
"Vorig jaar werden er bij mij ‘woekercellen’ geconstateerd op een hele nare plek. Via via kwam ik in aanraking met Kangen water. De eerste keer dat ik het dronk blééf ik drinken, alsof m’n lijf er echt naar snakte! Voor, tijdens en na de (reguliere) behandeling heb ik alles aangegrepen om van de ongewenste celgroei af te komen en te blijven. In de al dan niet tijdelijk genomen gezondheidsmaatregelen is het Kangen water een blijvertje. Dit water heeft er, tezamen met nog een paar andere aanpassingen, ook voor gezorgd dat m’n ontlasting veel gezonder is en m’n ‘buikklachten’ drastisch zijn afgenomen."
Angelique Dijkhuizen
"Kangen wattes? Wat is dat nou weer? Apparaat wat ons kraanwater gezonder maakt? Zal wel weer zo'n verkooppraatje zijn. Zo sceptisch als ik ben, heb ik mij laten overhalen om Kangen water te gaan proberen. Eerst een aantal glazen water per dag, later werden dat er meer. Groente en fruit hebben na het wassen met Kangen water echt een heerlijke natuurlijke smaak! Warme dranken zoals koffie en thee smaken ook echt heerlijk puur! Ik werd steeds enthousiaster. Wij hebben nu ook een Kangen apparaat. Een investering voor een gezond leven voor mij en vooral voor onze kinderen. Wij zijn er blij mee!"
Davy uit Haarlemmermeer
"Ik ben ontzettend dankbaar dat dit heerlijke water op mijn pad is gekomen. Door een ongeluk in 2013, heb ik veel medicatie moeten slikken, waardoor ik o.a. last kreeg van vermoeidheid en buikpijn. Ik drink nu 1,5 jaar Kangen water en voel me al zoveel beter. Ook het sporten gaat beter. Ik heb veel meer energie en mijn klachten zijn nu gehalveerd. Er is zeker nog ruimte voor verbetering en daarom drink ik elke dag meer dan 2,5 liter. Ik heb geen last van een klotsbuik en dat is super! Je voelt dat je lichaam het water snel opneemt en dat het echt iets voor je doet."
Dominique van der Zanden
EMS-trainer
"I'd like to say I felt excited to purchase the Kangen Water machine after learning about its many uses, great health benefits and how it has changed many people's lives worldwide. Thanks to Marjanne for sharing with me this super amazing water last June 2021. Since drinking the water I have not suffered from constipation and that gives great relief to my well-being. I also noticed that my skin has become less dry, I fall asleep more easily and I no longer have frequent headaches like in the past. Overall, I feel very good and energetic every day."
Perle Mishna Calauor
"Op een samenwerkingsdag ontmoette ik Marjanne en probeerde haar Kangen water. Ik merkte dat het gemakkelijk wegdronk. Kort daarna naar een Water Experience gegaan. Daar werden mijn ogen wel even geopend zeg! De eigenschappen van allerlei soorten water werden inzichtelijk gemaakt, ook van Kangen water. Sinds ik het water drink merk ik dat ik veel minder last heb van rode vlekken in mijn gezicht, is mijn huid beter gehydrateerd, ik eet minder en heb ik vaak zin in water. O, en ik heb bijna geen spierpijn meer na het sporten. Ook echt een verbetering!"
Marga de Blanken
P.A. Bureau Marge in Charge
"We had installed our Kangen water machine in November 2019 after a thorough demo from Marjanne. It didn’t take that long for us to take a decision because the documented benefits needed no extra proofs. We had started observing the benefits with the energy we had during the whole day. We are more active and feel healthy from inside. The other salient positive is that we now clean our house with pH 2.5 water use no chemicals."
Rohit & Chandni Sharma
"Mijn man en ik gebruiken nu sinds 3 jaar Kangen water. Wij vinden het heel belangrijk dat we minder verzuring in ons lijf hebben. Het water is veel zachter en valt niet zwaar. We voelen ons er fitter door. Daarnaast wassen wij onze groente en fruit met Kangen water. Dat geeft veel meer smaak. Ook de koffie, thee en soep smaken veel lekkerder met Kangen water. Onze planten vinden het water ook erg lekker en gaan als dank voor ons mooi bloeien."
Maria van den Heuvel
"De pijn van mijn reumatoïde artritis is aanzienlijk minder. Op schaal van 1 tot 10 is de pijn nu 2, voorheen was dat 8. Als ik een dag geen Kangen water drink, neemt de pijn weer toe. Ik slik nog wel dezelfde medicatie, maar drink daarnaast vier keer per dag een halve liter Kangen water. Mijn reuma is stabieler dan ooit tevoren. Ik ben dankbaar dat het water een positieve bijdrage levert aan mijn gezondheid bij het ouder worden."
Marry Bos
"Nadat mijn vrouw was begonnen met het drinken van Kangen Water en daar lovend over was ben ik het ook gaan proberen. Al snel merkte ik resultaat. Voorheen had ik soms 1 keer in de 3 á 4 dagen ontlasting. Sinds ik het Kangen water drink heb ik dat soms wel 2 keer per dag. Ook ben ik van het opgeblazen gevoel af. Het is gek te merken wat Kangen Water met je lijf doet. Plekjes die maar niet weg gingen, zelfs wegbranden hielp niet, zijn nu verdwenen. Wat ook mooi is, is dat ik me 'schoon' voel van binnen. Ik ben van mening dat Kangen water mij helpt om gezonder te leven."
Martin Smits
"Al lang wist ik dat ik iets miste in ons kraanwater. Ik legde er altijd edelstenen in of deed het in een koperen fles om het water extra kracht te geven. Totdat een klant mij een tip gaf over Kangen water. Ik merkte gelijk dat ik het makkelijker dronk en mijn kinderen gingen uit zichzelf meer water drinken. Het water heeft me goed ondersteund tijdens een fasting dieet. Met de vader van mijn kinderen besloten om een apparaat aan te schaffen. Ik hoop dat ik nog meer positieve ervaringen mag gaan meemaken. Dit water gun ik iedereen!"
Diana Buskens
Voetreflexoloog
"Sinds maart 2020 ben ik begonnen met het drinken van Kangen Water en ik wil niets anders meer. Het water heeft mij erg ondersteund tijdens m’n zwangerschap. Doordat het water de juiste mineralen bevat, bracht het mijn lijf in balans. Ik merkte dat wanneer ik consequent Kangen Water dronk, de typische zwangerschapskwalen (o.a. onzuivere huid, tandheelkundige problemen en misselijkheid) veel minder werden. Tijdens de post-partum periode had ik een super gemakkelijk herstel en was m’n lijf weer snel in een goede conditie."
Madorr Prins
"Rond mijn dertigste kreeg ik last van jichtaanvallen in mijn voeten en heb jarenlang pillen geslikt. Toen ik eenmaal Kangen water ging drinken, heb ik de medicatie langzaam afgebouwd. De jicht is niet meer terug gekomen. Een ander verhaal is dat ik vorig jaar een fietsongeluk heb gehad, waarbij mijn gezicht behoorlijk gehavend was. Ik ben mijn wonden gaan deppen met Beauty Water (pH 6.0) en dat werkte super. Een week later was ik bij mijn huisarts voor het verwijderen van de hechtingen. Hij was enorm verbaasd hoe snel mijn wonden waren geheeld."
Hans Hogers
Eigenaar Heemborgh Makelaars Nieuw-Vennep
"Op de Calisthenics Fair in de RAI kwam ik voor het eerst in aanraking met Kangen Water en raakte al snel overtuigd van de fantastische eigenschappen van dit alkalische water en kocht direct de K8 machine bij Marjanne. Na een paar weken merkte ik al dat ik me een stuk lichter en soepeler voelde. Tijdens het sporten heb ik tegenwoordig minder snel verzuring en na afloop ook minder lang spierpijn en slaap ik ook veel dieper. De uitleg en after sales support van Marjanne is werkelijk fantastisch en ik kan iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft aanraden om Kangen Water te gaan drinken."
Sumi Smid
"Ik ben ontzettend blij dat ik Kangen Water heb ontdekt. Een jaar geleden kwam het op mijn pad en het prikkelde meteen mijn nieuwsgierigheid. Ik had geen fysieke klachten, maar stoorde me wel aan het wattige en duffe gevoel dat ik op werkdagen regelmatig had nadat ik een paar uur achter de computer had doorgebracht. Sinds ik Kangen Water drink, is dat wattige gevoel zo goed als verdwenen. Ik voel me mentaal helderder en heb daardoor meer energie en focus gedurende de dag. Voor mij is dat onbetaalbaar."
Janita Naaijer
Alignment coach
"Elke dag blij met Kangen water! Sinds 2016 drink ik dit lekkere en gezonde water. Ik neem het overal mee naar toe en ook zoveel mogelijk wanneer ik op reis ben. Werk als stewardess, het komt dus voor dat wanneer m’n voorraadje op is ik een paar dagen ander water drink. Als ik zonder Kangen water zit krijg ik meer trek in suiker, slaap minder diep en heb ik minder energie. Maar zodra ik thuis ben gelijk weer Kangen water drinken en voel me dan gelijk weer opgeladen, fris in mn hoofd en gemotiveerd om verder ook goed voor mezelf te zorgen."
Sharon van Wijnbergen
stewardess
"Een goede vriendin vertelde mij over al haar positieve gezondheidseffecten met Kangen Water. Ik zag dat haar huid glansde en dat ze energieker leek, daarmee was mijn interesse gewekt. Het water smaakt heerlijk zacht en drinkt lekker weg. Als fanatieke sporter merk ik dat ik weinig tot geen spierpijn meer heb na het hardlopen of na een pittige work-out. Ik voel mij fit en vitaal. Ook mijn kinderen drinken niets anders meer. De onzuiverheden in de huid van de oudste zijn sterk verminderd. Bij de jongste is de droge huid op de bovenarmen als sneeuw voor de zon verdwenen."
Patricia
"Na een duidelijke demonstratie door Marianne Bulk van het Kangen apparaat hebben wij dit apparaat aangeschaft. Wij merken dat de groenten en het fruit lekkerder smaken. Zelf merk ik dat mijn huid rustiger geworden is. Ik heb geen last meer van eczeem en de rosacea in mijn gezicht is minder geworden. Wij zijn daarom erg blij met ons Kangen waterappaat."
Myriam van der Weijden
"In eerste instantie was ik erg sceptisch over het water waar Marjanne zo enthousiast over was. Maar omdat ik vind dat je eerst moet onderzoeken voordat je iets afwijst, besloot ik naar Marjanne's presentaties te gaan. Na een derde presentatie en wekenlang water halen kon ik niet ontkennen dat het water iets met me deed. Zo verminderde langzaamaan mijn allergische reacties, jeuk, gewrichtsklachten en kreeg ik een betere concentratie. Ook ben ik beter gaan slapen en is mijn stoelgang en spijsvertering verbeterd. Daarnaast drink ik nu veel meer en makkelijker water."
Sandra Zuiderduin
Tekstontwerp
"Ik sta kritisch en nuchter in het leven, maar sta open voor nieuwe bevindingen. Ik vaar mijn eigen koers. Zo ben ik in 2017 begonnen met het drinken van Kangen Water en ging 3 weken ontgiften. Ik merkte zo'n verschil dat ik besloot een apparaat aan te schaffen. Ik kreeg vaker te horen dat ik er goed uitzag en meer kleur in mijn gezicht had. Geleidelijk aan verdween zelfs een tandprobleem waar ik al 15 jaar last van had. Op vakanties mis ik Kangen Water omdat ik echt heb geconstateerd dat ik met 'gewoon' water' mijn dorst minder goed kan lessen.​"
Barbara
"Een gevoelig type zijn heeft zijn nadelen omdat je snel last hebt van allergieën, intoleranties en stress. Ik ben daarom altijd op zoek naar die dingen die mijn weerstand op een natuurlijke manier verhogen. Met Kangen Water heb ik daar een hele waardevolle in gevonden. Het is nu heel makkelijk om voldoende te drinken en daarmee van de voordelen van Kangen Water te profiteren. Al na een korte tijd merkte ik dat ik fitter en helderder ben, geen last meer heb van mijn maag en ik hoef er 's nachts niet meer drie keer uit. Alleen al daardoor slaap ik beter."
Astrid Goseling
Voicus
"3 jaar geleden ben ik begonnen met het drinken van Kangen water. Mijn dochter, Dominique van der Zanden, had een Kangen water apparaat aangeschaft. Ik reed 2 jaar lang om de dag van Sassenheim naar Noordwijk om een zak water te halen. Ik sliep ivm mijn overgang slecht. Hier merkte ik al snel verbetering in. Ik ging veel beter slapen. Ook de opvliegers werden na verloop van tijd beter. In april 2022 heb ik het apparaat zelf aangeschaft. Wat mij ook opvalt is dat mijn spataderen verminderen. Ik had een hele dikke ader aan de zijkant van mijn bovenbeen. Ook in mijn knieholte had ik blauwe adertjes. Deze zijn minder zichtbaar. Door mijn fibromyalgie heb ik veel last van mijn spieren. Sinds ik het water drink heb ik sneller herstel van mijn spieren waardoor de pijn milder wordt. Ik heb het water laten testen bij een homeopaat. Zij doet ook bioresonantie. Met het apparaat waar zij mee werkt heeft zij het water getest en dit was zeer goed. Ik voel me goed, heb energie en ben nog altijd zeer blij met het Kangen water."
Hélène van der Meij
''WOW!'', dat is het gevoel wat wij kregen na het drinken van dit water. Door het KangenWater apparaat, wat wij via Marjanne hebben aangeschaft, houden we onze hedendaagse gewoontes goed in evenwicht, want ja... ''Balance is key". Ook is Marjanne een fijne partner in het ondernemersvak, wij hebben het geluk dat we veel mogen leren van haar."
Bas en Sanna
"Elke ochtend neem ik 2 liter kangen water mee naar m'n werk. Zonder kangen water ga ik de deur niet uit. Ik voel me fitter en gezonder als ik het drink. Mijn nog thuis wonende zoons nemen elke dag kangen water mee naar school. Ze vinden Kangen water makkelijker drinken en drinken ook minimaal 2 liter per dag. Het is duidelijk te zien dat hun huid rustiger is (minder eczeem en huidirritate) als ze het consequent drinken."
Pascal Caspers
treinconducteur
"Met de professionele uitleg en kennis van Marjanne heb ik 2 kangenwater machines aangeschaft voor zowel prive als zakelijk. Het drinken van het water geeft mij meer energie en helderheid in mijn hoofd. Mijn gevoelige huid is veel minder onrustig sinds ik ook mijn gezicht dep met het water."
Esther Boezaard
Essential Balance Coaching
Nadat ik van Marjanne hoorde en zag wat voor positieve effecten Kangan water op je gezondheid heeft, wilde ik meteen dit bijzondere apparaat in huis hebben. Het Kangan water drinkt heerlijk en makkelijk weg en het apparaat is heel makkelijk in de bediening. Ik ben heel blij met de professionele service van Marjanne. Echte aanrader om jezelf en het gezin dit gezonde water te gunnen.
Jo Nieuwenhuizen
Missfeelgood
"Sinds ongeveer 2 maanden hebben wij het Kangen 8 apparaat in huis. Echt een levensveranderende ervaring. Onze dochter met epilepsie heeft er enorm veel baat bij en wij voelen ons veel fitter en gezonder. Het 2,5 water voor ontsmetten en schoonmaken, de 11,5 voor wassen van groente en niet te vergeten het Beauty water voor de reiniging van de huid. De fantastische begeleiding van Marjanne is werkelijk een hele goede reden om bij haar te kopen. Ze is altijd bereid om te helpen en heeft veel inzicht en kennis. Wij zijn ongelooflijk blij met ons alkalisch water, voor iedereen een aanrader."
Robert van der Vliet
"Ik ben begonnen met n magneetje op mn waterleiding… vervolgens met edelstenen in mn waterfles… toen de watermanfilter en Spa blauw. Ik ben al jaren zoekende naar goede waterkwaliteit. Kangenwater is voor mij t vloeibare goud voor t lichaam. Dankbaar dat Marjanne zich als distributeur van het Kangenwater hier in Nederland dienstbaar is. Ben in 6 maanden kilo's afgevallen. Hormoonhuishouding is better than ever. Mijn rugspieren zijn heel krachtig geworden. Mn huid is zachter, ik heb zoveel energie en daardoor kan ik eindelijk mijn huis een giga opruiming geven."
Nicoline van Laarschot
"Ik heb nu enkele maanden het Kangen K8 apparaat en ben ontzettend tevreden! Meer uithoudingsvermogen en geen verzuring meer tijdens het sporten. Rosacea plekjes in mijn gezicht zijn weg. Zelfs mijn partner en kinderen die nogal sceptisch waren zijn ook super enthousiast en drinken veel meer water i.p.v. frisdrank! Ook de 11,5 gebruik ik veel om pesticiden van groente en fruit te verwijderen waardoor het veel beter smaakt, je proeft het verschil!"
Mireille Bakker
"Begin 2023 heb ik een Kangenwater apparaat K8 gekocht bij Vital Water en ben er oprecht zeer positief over. Het apparaat voldoet boven verwachting en heeft een boost aan de gezondheid van ons hele gezin gegeven. Ik had chronische pijn aan mijn schouder door verkalkingen. Sinds ik Kangenwater drink is dit langzamerhand steeds minder geworden en nu heb ik er helemaal geen pijn meer aan. We merkten ook dat we beter konden slapen. Ik kan zowel het Kangen apparaat als het bedrijf Vital Water van harte aanbevelen."
Inez van Os
Een jaar geleden heb ik de Kangen K8 gekocht bij Marjanne en ik ben er elke dag nog zeer tevreden over! Ik voelde me direct energieker gedurende de dag, ik merkte een diepere slaap en me spieren herstelde opvallend sneller na me trainingen. Je kan 24/7 terecht bij Marjanne voor al je vragen, zeer goede klantenservice!
Melcher Koeman
"Na 8 jaar alles te hebben geprobeerd om mijn zware acné weg te krijgen, kwam ik vorig jaar met Marjanne in contact. Zij vertelde met passie over het kangen water. Ik ben bij een van de presentaties aanwezig geweest wat echt een aanrader is. Ik heb het water apparaat aangeschaft. Ik heb een mooie balans gevonden tussen het kangen water en de huidtherapeut. Ik raad iedereen met huid problemen het drinken van kangen water aan. Want mij heeft het een totaal ander mens gemaakt. Ik durf weer mensen aan te kijken wat ik voorheen echt lastig vond. Ik STRAAL weer en ben happy."
Annemiek van Hecke

Register Zoom webinar

3 important insights to boost your vitality

Sign up Water Experience

3 important insights to boost your vitality