Skip to content

Verbeter je
sportprestaties
met Kangen Water®

Kangen Water® is het ideale workout water voor sporters.

Als sporter raakt je lichaam sneller vermoeid door uitdroging en verzuring

Elke sporter heeft er weleens mee te maken: vochttekort en verzuring in het lichaam. Met allerlei klachten en pijntjes tot gevolg. Hierdoor haal je niet het optimale uit je sportprestaties. Herken jij je in een of meer van deze punten?

Je raakt met sporten snel vermoeid.

Je hebt snel last hebt van spierkrampen en spierpijn.

Je komt maar niet van die overtollige kilo’s af.

Je hebt regelmatig last van onverklaarbare pijntjes.

Slechte concentratie en focus zijn voor jou al langere tijd een struikelblok.

Je (chronische) klachten belemmeren je in het behalen van je sportprestaties.

Je eet en leeft gezond, en toch raak je met sporten snel vermoeid.

Je hebt snel last van spierkrampen en spierpijn.

Je (chronische) klachten belemmeren je in het behalen van je sportprestaties.

Slechte concentratie en focus zijn voor jou al langere tijd een struikelblok.

Je hebt snel last van onverklaarbare pijntjes.

Je komt maar niet van die overtollige kilo’s af.

Wil jij schoner drinkwater met de juiste eigenschappen voor minder lichamelijke en mentale klachten en betere sportprestaties? Ervaar wat Kangen Water® voor jou kan betekenen.

Wat is
Kangen Water®

Kangen Water® is kraanwater dat door filtratie en ionisatie is omgezet in zacht smakend drinkwater met de juiste eigenschappen voor het lichaam. Ideaal voor sporters die het maximale uit hun  sportprestaties willen halen!

K8-device2

Verbeter je sportprestaties met Kangen Water®

Ontdek wat Kangen Water® voor jouw sportprestaties kan betekenen.

sport-touwen

Ontdek de 3 eigenschappen van Kangen Water

Bekijk de video en ontdek de verschillen tussen gangbare soorten water en Kangen Water.

Hoe het werkt

Ben je benieuwd wat Kangen Water® voor jou kan betekenen? In enkele eenvoudige stappen naar een vitaler leven door simpelweg van drinkwater te veranderen.

stap-1
stap1

Water Experience

Via Zoom of op locatie krijg je uitleg over Kangen Water® en kun je kijken of het bij jouw leefstijl past.

stap-2
stap2

Probeer 2 weken

Ervaar thuis de voordelen van het apparaat om er zeker van te zijn of het iets voor je is.

stap-3
stap3

Aanschaf

15 tot 20 jaar lang schoon en gezonder drinkwater voor jou en je hele gezin! Vital Water helpt je bij de installatie.
stap-4
stap4

Aanspreekpunt

Je bent aan het genieten de voordelen van Kangen Water®. Vital Water is nog steeds je aanspreekpunt en staat klaar voor al je vragen.

stap1

Water Experience

Via Zoom of op locatie krijg je uitleg over Kangen Water® en kun je kijken of het bij jouw leefstijl past.

stap2

Probeer 2 weken

Ervaar thuis de voordelen van het apparaat om er zeker van te zijn of het iets voor je is.

stap3

Aanschaf

15 tot 20 jaar lang schoon en gezonder drinkwater voor jou en je hele gezin! Vital Water helpt je bij de installatie.
stap-4

Aanspreekpunt

Je bent aan het genieten de voordelen van Kangen Water®. Vital Water is nog steeds je aanspreekpunt en staat klaar voor al je vragen.

Wat je kunt gaan merken als je Kangen Water® gaat drinken

Wil je begrijpen hoe Kangen Water® een verschil kan maken?
Volg dan een Water Experience en kijk of het ook past in jouw leefstijl.

Wil je begrijpen hoe Kangen Water® een verschil kan maken? Volg dan een gratis Water Experience op locatie of via Zoom en kijk of het ook past in jouw leefstijl.

Yvo-Baak
Yvo Baak
"In het verleden hebben wij bij sporters hun permanente en acute verzuring gemeten. Deze was bij sportieve mensen gemiddeld tot hoog. Kangen water geeft ons een effectieve mogelijkheid om de verzuring bij sporters aanzienlijk te verminderen, zodat zij beter kunnen presteren. Het lichaam wordt beter gehydrateerd, waardoor men topprestaties kan leveren. Ze krijgen een plattere buik doordat de darmen beter functioneren en houdt men minder vocht vast. Bij Yvolution Next Level Training gaan we voor het beste, dus ook voor het beste water. Kangen water."
─ Yvo Baak
Yvolution Next Level Training
AMY-BROUWER
Amy Brouwer
"Vooral uit nieuwsgierigheid heb ik in 2021 een Water Experience bijgewoond. Ik was zo verbaasd en getriggerd, dat ik snel een tweede wilde bijwonen. Vol verbazing en enthousiasme kwam ik daarvan terug. Als nuchtere Hollander blijf je toch sceptisch. Vital Water gaf ons de kans om het uit te proberen en ja hoor we merkten het gelijk. Zowel mijn vriend als ik hadden de eerste dagen last van ‘ontgiftingsverschijnselen'. Toen we daar doorheen waren, merkten we steeds meer de positieve effecten tijdens het sporten en hebben we minder last van vermoeidheid. We zijn er erg blij mee."
─ Amy Brouwer
Freelance recruiter
michael-van-praag
Michael van Praag
"Kangen water drink ik nu al een aantal jaren zeer regelmatig. In mijn geval heeft het mijn gezichtsvermogen bevorderd, ik voel me energieker en ben scherper in mijn hoofd. Ook zijn al mijn bloedwaarden aanzienlijk verbeterd. Wat Kangen water voor mij doet, merk ik vooral als ik op reis ben en het enige tijd niet kan drinken. Dan ervaar ik een lichte terugval."
─ Michael van Praag
oud-voorzitter Ajax en KNVB
Janita-Naaijer
Janita Naaijer
"Ik ben ontzettend blij dat ik Kangen Water heb ontdekt. Een jaar geleden kwam het op mijn pad en het prikkelde meteen mijn nieuwsgierigheid. Ik had geen fysieke klachten, maar stoorde me wel aan het wattige en duffe gevoel dat ik op werkdagen regelmatig had nadat ik een paar uur achter de computer had doorgebracht. Sinds ik Kangen Water drink, is dat wattige gevoel zo goed als verdwenen. Ik voel me mentaal helderder en heb daardoor meer energie en focus gedurende de dag. Voor mij is dat onbetaalbaar."
─ Janita Naaijer
Alignment coach
Gonny-de-Wit
Gonny de Wit
"Kangenwater is voor mij 'life changing'! Altijd al ben ik bezig met een gezonde leefstijl. Alleen kreeg ik de ontstekingen niet uit mijn lijf. Totdat ik Kangenwater ging drinken. Al heel snel verdween de pijn en het kwam niet meer terug. Ook mijn eczeem is weg. Spierpijn na het sporten is nooit meer zo erg geweest en ik heb veel meer energie! Het drinkt super gemakkelijk weg en mijn darmen zijn eindelijk rustig. Wat het preventief nog doet, geen idee, maar het kan alleen maar goed zijn!"
─ Gonny de Wit
eigenaresse Identity Haircare
erna-schouten
Erna Schouten
"Mijn schoondochter was naar een Water Experience gegaan en bracht ons een zak Kangen water. Het water voelde gelijk goed. Toen de zak leeg was, misten we het direct. Daarna ben ook ik naar een Water Experience gegaan, echt een duidelijk verhaal. Inmiddels hebben mijn man en ik een apparaat. We voelen ons op alle fronten beter. Mijn huid is beter gehydrateerd, mijn haar glanst meer, mijn nagels zijn sterker en ik herstel sneller na het sporten. Mijn kinderen komen regelmatig hun waterzakken vullen en ons hondje drinkt nu veel meer water dan voorheen."
─ Erna Schouten
Xander_Meijer
Xander Meijer
"Naast gezonde voeding vinden wij water een belangrijk aspect binnen het Pharos concept. De reden dat we voor Kangen water hebben gekozen is omdat het apparaat een medische certificering heeft van de Japanse overheid. Het drinken van geïoniseerd water vinden wij belangrijk, omdat het een vitaliserend effect heeft op je lichaam. Mensen die zich vitaal voelen, worden productiever en hun ziekteverzuim neemt af. Daarom bieden wij iedereen in het gebouw de mogelijkheid om Kangen water te drinken."
─ Xander Meijer
The Farm Kitchen - Pharos gebouw Hoofddorp
Marga-de-Blanken
Marga de Blanken
"Op een samenwerkingsdag ontmoette ik Marjanne en probeerde haar Kangen water. Ik merkte dat het gemakkelijk wegdronk. Kort daarna naar een Water Experience gegaan. Daar werden mijn ogen wel even geopend zeg! De eigenschappen van allerlei soorten water werden inzichtelijk gemaakt, ook van Kangen water. Sinds ik het water drink merk ik dat ik veel minder last heb van rode vlekken in mijn gezicht, is mijn huid beter gehydrateerd, ik eet minder en heb ik vaak zin in water. O, en ik heb bijna geen spierpijn meer na het sporten. Ook echt een verbetering!"
─ Marga de Blanken
P.A. bureau Marge in Charge
patricia-T
Patricia
"Een goede vriendin vertelde mij over al haar positieve gezondheidseffecten met Kangen Water. Ik zag dat haar huid glansde en dat ze energieker leek, daarmee was mijn interesse gewekt. Het water smaakt heerlijk zacht en drinkt lekker weg. Als fanatieke sporter merk ik dat ik weinig tot geen spierpijn meer heb na het hardlopen of na een pittige work-out. Ik voel mij fit en vitaal. Ook mijn kinderen drinken niets anders meer. De onzuiverheden in de huid van de oudste zijn sterk verminderd. Bij de jongste is de droge huid op de bovenarmen als sneeuw voor de zon verdwenen."
─ Patricia
review-7
Dominique van der Zanden
"Ik ben ontzettend dankbaar dat dit heerlijke water op mijn pad is gekomen. Door een ongeluk in 2013, heb ik veel medicatie moeten slikken, waardoor ik o.a. last kreeg van vermoeidheid en buikpijn. Ik drink nu 1,5 jaar Kangen water en voel me al zoveel beter. Ook het sporten gaat beter. Ik heb veel meer energie en mijn klachten zijn nu gehalveerd. Er is zeker nog ruimte voor verbetering en daarom drink ik elke dag meer dan 2,5 liter. Ik heb geen last van een klotsbuik en dat is super! Je voelt dat je lichaam het water snel opneemt en dat het echt iets voor je doet."
─ Dominique van der Zanden
Bisente-Kinepa
Bisente Kenepa
"Als personal trainer en coach vind ik het belangrijk om verspreid over de dag voldoende water te drinken. Het liefst water dat gezuiverd is en alkalisch. Kangen water bevat deze eigenschappen. Hierdoor ondersteunt het water m'n herstel na een training en zorgt het ervoor dat ik de volgende dag weer maximaal kan presteren. Door voldoende Kangen water te drinken voel ik me elke dag energiek en vitaal. Het is jammer dat het drinken van zuiver en alkalisch water in mijn vak vaak wordt onderschat."
─ Bisente Kenepa
Personal Trainer, Strength & Conditioning coach

Register Zoom webinar

3 important insights to boost your vitality

Sign up Water Experience

3 important insights to boost your vitality