Skip to content

Kangen Water® en sport

Ontdek of Kangen Water® jouw sportprestaties kan verbeteren.

Als sporter raakt je lichaam sneller vermoeid door uitdroging en verzuring

Elke sporter heeft er weleens mee te maken: vochttekort en verzuring in het lichaam. Met allerlei klachten en pijntjes tot gevolg. Hierdoor haal je niet het optimale uit je sportprestaties. Herken jij je in een of meer van deze punten?

Je raakt met sporten snel vermoeid.

Je hebt snel last hebt van spierkrampen en spierpijn.

Je komt maar niet van die overtollige kilo’s af.

Je hebt regelmatig last van onverklaarbare pijntjes.

Slechte concentratie en focus zijn voor jou al langere tijd een struikelblok.

Je (chronische) klachten belemmeren je in het behalen van je sportprestaties.

Je eet en leeft gezond, en toch raak je met sporten snel vermoeid.

Je hebt snel last van spierkrampen en spierpijn.

Je (chronische) klachten belemmeren je in het behalen van je sportprestaties.

Slechte concentratie en focus zijn voor jou al langere tijd een struikelblok.

Je hebt snel last van onverklaarbare pijntjes.

Je komt maar niet van die overtollige kilo’s af.

Water met gezonde eigenschappen kan bijdragen aan betere sportprestaties. Ontdek of Kangen Water® iets voor jou kan betekenen.

Wereldkampioen
Noel van 't End over Kangen Water...

“Sinds een half jaar drink ik Kangen water door de samenwerking met Marjanne van Vital Water. Als topsporter ben ik iedere dag bezig om beter te worden, tot in de details. Alles wat kan bijdragen hierin omarm ik. Door Marjanne ben ik bekend geworden met Kangen Water. Marjanne heeft mij alles uitgelegd en ondersteunt mij nu nog steeds met duidelijke tips en tricks. Sinds ik Kangen water drink, drink ik veel meer water, herstel ik sneller, ervaar ik minder verzuring en mijn voedingsstoffen worden nu beter opgenomen. Een aanbeveling aan iedere (top)sporter!”

noelvantend

Wat is
Kangen Water®

Kangen Water® is gewoon kraanwater dat wordt gefilterd en geïoniseerd tot zachter drinkwater met belangrijke eigenschappen voor het lichaam.

K8-device2

Kangen Water® en sport

Ontdek wat Kangen Water® voor jouw sportprestaties kan betekenen, zoals:

sport-touwen

Hoe het werkt

Wil je weten wat Kangen Water® voor jou kan betekenen? Ervaar het zelf.

stap-1
stap1

Water Experience

Via een webinar of Water Experience op locatie krijg je uitleg over Kangen Water® en kun je kijken of het bij jouw leefstijl past.

stap-2
stap2

Probeer 2 weken

Ervaar thuis de voordelen van het apparaat om er zeker van te zijn of het iets voor je is.

stap-3
stap3

Aanschaf

15 tot 20 jaar lang Kangen Water®voor jou en je hele gezin! Vital Water helpt je bij de installatie.

stap-4
stap4

Aanspreekpunt

Je bent aan het genieten van Kangen Water® en Vital Water is nog steeds je aanspreekpunt voor al je vragen.

stap1

Water Experience

Via Zoom of op locatie krijg je uitleg over Kangen Water® en kun je kijken of het bij jouw leefstijl past.

stap2

Probeer 2 weken

Ervaar thuis de voordelen van het apparaat om er zeker van te zijn of het iets voor je is.

stap3

Aanschaf

15 tot 20 jaar lang schoon en gezonder drinkwater voor jou en je hele gezin! Vital Water helpt je bij de installatie.
stap-4

Aanspreekpunt

Je bent aan het genieten de voordelen van Kangen Water®. Vital Water is nog steeds je aanspreekpunt en staat klaar voor al je vragen.

Wat je kunt gaan merken als je Kangen Water® gaat drinken

Wil je begrijpen hoe Kangen Water® een verschil kan maken?
Volg dan een Water Experience en kijk of het ook past in jouw leefstijl.

Wil je begrijpen hoe Kangen Water® een verschil kan maken? Volg dan een gratis Water Experience op locatie of via Zoom en kijk of het ook past in jouw leefstijl.

pascal-caspers
Pascal Caspers
"Elke ochtend neem ik 2 liter kangen water mee naar m'n werk. Zonder kangen water ga ik de deur niet uit. Ik voel me fitter en gezonder. Mijn nog thuis wonende zoons nemen elke dag kangen water mee naar school. Ze vinden kangen water makkelijker drinken en drinken ook minimaal 2 liter per dag. Het is goed te zien dat hun huid rustiger is (minder eczeem en huidirritatie) wanneer ze het consequent drinken."
─ Pascal Caspers
treinconducteur
sumi-smid
Sumi Smid
"Op de Calisthenics Fair in de RAI kwam ik voor het eerst in aanraking met Kangen Water en raakte al snel overtuigd van de fantastische eigenschappen van dit alkalische water en kocht direct de K8 machine bij Marjanne. Na een paar weken merkte ik al dat ik me een stuk lichter en soepeler voelde. Tijdens het sporten heb ik tegenwoordig minder snel verzuring en na afloop ook minder lang spierpijn en slaap ik ook veel dieper. De uitleg en after sales support van Marjanne is werkelijk fantastisch."
─ Sumi Smid
noel-van-'t-end
Noël van 't End
"Sinds een half jaar drink ik Kangen water door de samenwerking met Marjanne van Vital Water. Als topsporter ben ik iedere dag bezig om beter te worden, tot in de details. Alles wat kan bijdragen hierin omarm ik. Door Marjanne ben ik bekend geworden met Kangen Water. Marjanne heeft mij alles uitgelegd en ondersteunt mij nu nog steeds met duidelijke tips en tricks. Sinds ik Kangen water drink, drink ik veel meer water, herstel ik sneller, ervaar ik minder verzuring en mijn voedingsstoffen worden nu beter opgenomen. Een aanbeveling aan iedere (top)sporter!"
─ Noël van 't End
judoka / wereldkampioen
Annemiek-van-Hecke
Annemiek van Hecke
"Na 8 jaar alles te hebben geprobeerd om mijn zware acné weg te krijgen, kwam ik vorig jaar met Marjanne in contact. Zij vertelde met passie over het kangen water. Ik ben bij een van de presentaties aanwezig geweest wat echt een aanrader is. Ik heb het water apparaat aangeschaft. Ik heb een mooie balans gevonden tussen het kangen water en de huidtherapeut. Het water heeft mij een totaal ander mens gemaakt. Ik durf weer mensen aan te kijken wat ik voorheen echt lastig vond. Ik STRAAL weer en ben happy."
─ Annemiek van Hecke
moritz
Anita Moritz
"Ik ben diabetes patiënt en sinds ik Kangen Water drink zijn mijn glucose waardes verbeterd. Ook ben ik een stuk helderder in mijn hoofd. Mijn katten reageren er ook bijzonder goed op, hun urine stinkt niet meer. Door een verhuizing heb ik een aantal weken geen Kangen water kunnen drinken. En wat bespeurde ik, al mijn klachten en kwaaltjes (maagklachten, vermoeidheid, plekjes op mijn huid, etc.) kwamen terug toen ik weer kraanwater ging drinken. Nadat ik het apparaat weer had geïnstalleerd, duurde het ongeveer een week dat ik weer op het gewenste gezondheidsniveau zat."
─ Anita Moritz
brugwachter
Henk-Blokker
Henk Blokker
"Op aanraden van mijn zoon ben ik Kangen water gaan drinken, omdat het water hem van zijn winterhanden heeft afgeholpen. Al direct merkte ik dat Kangen water gemakkelijk wegdrinkt. Binnen twee maanden was ook ik verlost van mijn pijnlijke winterhanden. Bovendien slaap ik beter en is mijn slaapapneu zo goed als over. Ondanks mijn leeftijd (73) voel ik mij stukken fitter en merk ik dat ik minder vaak vermoeid ben dan voorheen. Al die voordelen komen mij goed van pas, aangezien ik het heerlijk vind om actief bezig te zijn in de buitenlucht."
─ Henk Blokker
jolanda-nieuwenhuizen
Jo Nieuwenhuizen
"Nadat ik van Marjanne hoorde en zag wat voor positieve effecten Kangan water op je gezondheid heeft, wilde ik meteen dit bijzondere apparaat in huis hebben. Het Kangan water drinkt heerlijk en makkelijk weg en het apparaat is heel makkelijk in de bediening. Ik ben heel blij met de professionele service van Marjanne. Echte aanrader om jezelf en het gezin dit gezonde water te gunnen."
─ Jo Nieuwenhuizen
Missfeelgood
michael-van-praag
Michael van Praag
"Kangen water drink ik nu al een aantal jaren zeer regelmatig. In mijn geval heeft het mijn gezichtsvermogen bevorderd, ik voel me energieker en ben scherper in mijn hoofd. Ook zijn al mijn bloedwaarden aanzienlijk verbeterd. Wat Kangen water voor mij doet, merk ik vooral als ik op reis ben en het enige tijd niet kan drinken. Dan ervaar ik een lichte terugval."
─ Michael van Praag
oud-voorzitter Ajax en KNVB
mireille-bakker
Mireille Bakker
"Ik heb nu enkele maanden het Kangen K8 apparaat en ben ontzettend tevreden! Meer uithoudingsvermogen en geen verzuring meer tijdens het sporten. Rosacea plekjes in mijn gezicht zijn weg. Zelfs mijn partner en kinderen die nogal sceptisch waren zijn ook super enthousiast en drinken veel meer water i.p.v. frisdrank! Ook de 11,5 gebruik ik veel om pesticiden van groente en fruit te verwijderen waardoor het veel beter smaakt, je proeft het verschil!"
─ Mireille Bakker
Yvo-Baak
Yvo Baak
"In het verleden hebben wij bij sporters hun permanente en acute verzuring gemeten. Deze was bij sportieve mensen gemiddeld tot hoog. Kangen water geeft ons een effectieve mogelijkheid om de verzuring bij sporters aanzienlijk te verminderen, zodat zij beter kunnen presteren. Het lichaam wordt beter gehydrateerd, waardoor men topprestaties kan leveren. Ze krijgen een plattere buik doordat de darmen beter functioneren en houdt men minder vocht vast. Bij Yvolution Next Level Training gaan we voor het beste, dus ook voor het beste water. Kangen water."
─ Yvo Baak
Yvolution Next Level Training
sharon-van-wijngaarden
Sharon
"Elke dag blij met Kangen water! Sinds 2016 drink ik dit lekkere en gezonde water. Ik neem het overal mee naar toe en ook zoveel mogelijk wanneer ik op reis ben. Werk als stewardess, het komt dus voor dat wanneer m’n voorraadje op is ik een paar dagen ander water drink. Als ik zonder Kangen water zit krijg meer trek in suiker, slaap minder diep en heb ik minder energie. Maar zodra ik thuis ben gelijk weer Kangen water drinken en voel me dan gelijk weer opgeladen, fris in mn hoofd en gemotiveerd om verder ook goed voor mezelf te zorgen."
─ Sharon van Wijnbergen
stewardess
review-7
Dominique van der Zanden
"Ik ben ontzettend dankbaar dat dit heerlijke water op mijn pad is gekomen. Door een ongeluk in 2013, heb ik veel medicatie moeten slikken, waardoor ik o.a. last kreeg van vermoeidheid en buikpijn. Ik drink nu 1,5 jaar Kangen water en voel me al zoveel beter. Ook het sporten gaat beter. Ik heb veel meer energie en mijn klachten zijn nu gehalveerd. Er is zeker nog ruimte voor verbetering en daarom drink ik elke dag meer dan 2,5 liter. Ik heb geen last van een klotsbuik en dat is super! Je voelt dat je lichaam het water snel opneemt en dat het echt iets voor je doet."
─ Dominique van der Zanden
heleen
Helene
"Door mijn dochter Dominique ben ik 3 jaar geleden begonnen met het drinken van Kangen water. Ik sliep ivm mijn overgang slecht. Hier merkte ik al snel verbetering in. Ik ging veel beter slapen. Ook de opvliegers werden na verloop van tijd beter. Wat mij ook opvalt is dat mijn spataderen verminderen. Ik had een hele dikke ader aan de zijkant van mijn bovenbeen. Ook in mijn knieholte had ik blauwe adertjes. Deze zijn minder zichtbaar. Door mijn fibromyalgie heb ik veel last van mijn spieren. Sinds ik het water drink heb ik sneller herstel van mijn spieren waardoor de pijn milder wordt. Ik voel me goed en heb meer energie.
─ Hélène van der Meij
hans_bulk
Hans Bulk
"Door mijn dochter ben ik 7 jaar geleden Kangen Water gaan drinken. Daarvoor dronk ik veelal melk, thee, pakken sap en cola. Sinds ik Kangen Water drink heb ik daar amper nog behoefte aan. Ik heb al jaren geen last meer van slaapapneu. Laatst zette iemand een glas kraanwater voor me neer. Ik vond het water niet te drinken en ik was ook gelijk verzadigd. Kangen water smaakt lekker en drinkt veel gemakkelijker weg. Hoe langer ik het drink, des te meer ik het water ben gaan waarderen."
─ Hans Bulk
Raymond_Kramer
Raymond Kramer
"Voor alle vragen m.b.t. Kangen water kan je bij Marjanne terecht. Marjanne helpt je graag en staat altijd voor je klaar. Wij hebben de Leveluk K8 nu ruim 2 jaar en we zijn er nog steeds erg blij mee. De reden voor het aanschaffen was dat ik diabetes type 2 heb en door het drinken van Kangen water ik mij steeds beter ben gaan voelen. Ik zeg altijd mijn gezondheid kent geen prijs."
─ Raymond Kramer
Esther-Boezaard
Esther Boezaard
"Met de professionele uitleg en kennis van Marjanne heb ik 2 kangenwater machines aangeschaft voor zowel prive als zakelijk. Het drinken van het water geeft mij meer energie en helderheid in mijn hoofd. Mijn gevoelige huid is veel minder onrustig sinds ik ook mijn gezicht dep met het water."
─ Esther Boezaard
Essential Balance coaching
Annelies-Jansen
Annelies Jansen
"Ik ben geboren met constitutioneel eczeem. Dit valt onder ernstige huidaandoeningen. Jeuk over mijn hele lichaam en in m’n gezicht. Vreselijk! Maar wat doe je eraan? Anders eten, hormoonzalf, vaseline, noem het en ik heb het geprobeerd. Naar mate ik ouder werd verergerde het en was ik ten einde raad. Tot ik hoorde van kangen water, 3 maanden heb ik het water geprobeerd. Ik stond echt versteld van het resultaat. Uitslag en jeuk zijn met 80% verminderd. Inmiddels heb ik het apparaat zelf aangeschaft. Even een aanschaf in prijs maar zeker de moeite waard."
─ Annelies Jansen
Creative Upcycling made by Annelies
Xander_Meijer
Xander Meijer
"Naast gezonde voeding vinden wij water een belangrijk aspect binnen het Pharos concept. De reden dat we voor Kangen water hebben gekozen is omdat het apparaat een medische certificering heeft. Het drinken van geïoniseerd water vinden wij belangrijk, omdat het een vitaliserend effect heeft op je lichaam. Mensen die zich vitaal voelen, worden productiever en hun ziekteverzuim neemt af. Daarom bieden wij iedereen in het gebouw de mogelijkheid om Kangen water te drinken."
─ Xander Meijer
The Farm Kitchen - Pharos gebouw Hoofddorp
Arthur Balayan
"Heel fijn dat ik Kangen Water heb geprobeerd en een water apparaat heb gekocht. Ik voel me beter en schoon van binnen. Mijn maagklachten zijn weg, ik slaap beter, mijn huid is beter en ik ben positiever. Heel erg bedankt Vital Water!"
─ Arthur Balayan
salesmanager Hilverda De Boer
natasja
Natasja
"Al een jaar helemaal gewend aan m’n Kangenwater. Ik en mijn puberzoon kunnen niet meer zonder. Na 3 maanden werd m’n huid zachter, had ik minder onrust benen, en minder hoofdpijn. Na een half jaar merkte ik dat ik minder trek had in tussendoortjes. Er gaan dagelijks twee grote flessen mee naar werk en ze zijn leeg na werk. Iets wat ik met kraanwater nooit kon. Als ik vragen heb over het onderhoud van het apparaat of over de vele toepassingen van het water, dan krijg ik altijd heel snel en helpend antwoord van Marjanne. Kortom, zeer tevreden."
─ Natasja
dummy-afbeelding-VW.jpg
Nicoline van Laarschot
"Ik ben begonnen met n magneetje op mn waterleiding… vervolgens met edelstenen in mn waterfles… toen de watermanfilter en Spa blauw. Ik ben al jaren zoekende naar goede waterkwaliteit. Kangenwater is voor mij het vloeibare goud voor mijn lichaam. Ben in 6 maanden kilo's afgevallen. Hormoonhuishouding is better than ever. Mijn rugspieren zijn heel krachtig geworden. Mn huid is zachter ik heb zoveel energie en daardoor kan ik eindelijk mijn huis een giga opruiming geven. Dankbaar dat Marjanne zich als distributeur van het Kangenwater hier in Nederland dienstbaar is."
─ Nicoline van Laarschot
Janita-Naaijer
Janita Naaijer
"Ik ben ontzettend blij dat ik Kangen Water heb ontdekt. Een jaar geleden kwam het op mijn pad en het prikkelde meteen mijn nieuwsgierigheid. Ik had geen fysieke klachten, maar stoorde me wel aan het wattige en duffe gevoel dat ik op werkdagen regelmatig had nadat ik een paar uur achter de computer had doorgebracht. Sinds ik Kangen Water drink, is dat wattige gevoel zo goed als verdwenen. Ik voel me mentaal helderder en heb daardoor meer energie en focus gedurende de dag. Voor mij is dat onbetaalbaar."
─ Janita Naaijer
Alignment coach
Debbie_Huson
Debby Huson
"Ik ben begonnen met het Kangen Water van Vital Water omdat ik elke maand zeer zware migraine aanvallen had. Niets hielp ook de zwaarste medicijnen niet. Nu ik sinds een aantal maanden het geïoniseerde water drink, heb ik bijna geen aanvallen meer gehad. Als ik er toch 1 voel opkomen, drink ik extra water en trekt hij weer weg. Zo ontzettend blij mee."
─ Debby Huson
Vibes - co-workingspot
hans-hogers
Hans Hogers
"Rond mijn dertigste kreeg ik last van jichtaanvallen. Toen ik eenmaal Kangen water ging drinken, is de jicht niet meer terug gekomen. Een ander verhaal is dat ik vorig jaar een fietsongeluk heb gehad, waarbij mijn gezicht behoorlijk gehavend was. Ik ben mijn wonden gaan deppen met Beauty Water (pH 6.0) en dat werkte super. Een week later was ik bij mijn huisarts voor het verwijderen van de hechtingen. Hij was enorm verbaasd hoe snel mijn wonden waren geheeld."
─ Hans Hogers
Eigenaar Heemborgh Makelaars Nieuw-Vennep​
danny-gerritse
Danny Gerritse
"Marjanne is een topper, ik heb een uur adembenemend naar een presentatie over water zitten luisteren. Niet alleen luisteren maar ook zien en proeven wat Kangen Water met ons kan doen. Kraanwater vond ik nooit lekker. Nu begrijp ik waarom. Na de presentatie was ik direct om."
─ Danny Gerritse
Holistisch Leefstijl Mentor
inez-van-os
Inez van Os
"Begin 2023 heb ik een Kangenwater apparaat K8 gekocht bij Vital Water en ben er oprecht zeer positief over. Het apparaat voldoet boven verwachting en heeft een boost aan de gezondheid van ons hele gezin gegeven. Ik had chronische pijn aan mijn schouder door verkalkingen. Sinds ik Kangenwater drink is dit langzamerhand steeds minder geworden en nu heb ik er helemaal geen pijn meer aan. We merkten ook dat we beter konden slapen. Ik kan zowel het Kangen apparaat als het bedrijf Vital Water van harte aanbevelen."
─ Inez van Os
Martin-Smits
Martin Smits
"Nadat mijn vrouw was begonnen met het drinken van Kangen Water en daar lovend over was ben ik het ook gaan proberen. Al snel merkte ik resultaat. Voorheen had ik soms 1 keer in de 3 á 4 dagen ontlasting. Sinds ik het Kangen water drink heb ik dat soms wel 2 keer per dag. Ook ben ik van het opgeblazen gevoel af. Het is gek te merken wat Kangen Water met je lijf doet. Plekjes die maar niet weg gingen, zelfs wegbranden hielp niet, zijn nu verdwenen. Wat ook mooi is, is dat ik me 'schoon' voel van binnen. Ik ben van mening dat Kangen water mij helpt om gezonder te leven."
─ Martin Smits
Gonny-de-Wit
Gonny de Wit
"Kangenwater is voor mij 'life changing'! Altijd al ben ik bezig met een gezonde leefstijl. Alleen kreeg ik de ontstekingen niet uit mijn lijf. Totdat ik Kangenwater ging drinken. Al heel snel verdween de pijn en het kwam niet meer terug. Ook mijn eczeem is weg. Spierpijn na het sporten is nooit meer zo erg geweest en ik heb veel meer energie! Het drinkt super gemakkelijk weg en mijn darmen zijn eindelijk rustig. Wat het preventief nog doet, geen idee, maar het kan alleen maar goed zijn!"
─ Gonny de Wit
eigenaresse Identity Haircare
Diana-Buskens
Diana Buskens
"Al lang wist ik dat ik iets miste in ons kraanwater. Ik legde er altijd edelstenen in of deed het in een koperen fles om het water extra kracht te geven. Totdat een klant mij een tip gaf over Kangen water. Ik merkte gelijk dat ik het makkelijker dronk en mijn kinderen gingen uit zichzelf meer water drinken. Het water heeft me goed ondersteund tijdens een fasting dieet. Met de vader van mijn kinderen besloten om een apparaat aan te schaffen. Ik hoop dat ik nog meer positieve ervaringen mag gaan meemaken. Dit water gun ik iedereen!"
─ Diana Buskens
Voetreflexoloog
Mishna
Perle Mishna Calauor
"I'd like to say I felt excited to purchase the Kangen water machine after learning about its many uses, great health benefits and how it has changed many people's lives worldwide. Thanks to Vital Water for sharing with me this super amazing water last June 2021. Since drinking the water I have not suffered from constipation and that gives great relief to my well-being. I also noticed that my skin has become less dry, I fall asleep more easily, and I no longer have frequent headaches like in the past. Overall, I feel very good and energetic every day."
─ Perle Mishna Calauor
dummy-afbeelding-VW
Robert van der Vliet
"Sinds ongeveer 2 maanden hebben wij het Kangen 8 apparaat in huis. Echt een levensveranderende ervaring. Onze dochter met epilepsie heeft er enorm veel baat bij en wij voelen ons veel fitter en gezonder. Het 2,5 water voor ontsmetten en schoonmaken, de 11,5 voor wassen van groente en niet te vergeten het Beauty water voor de reiniging van de huid. De fantastische begeleiding van Marjanne is werkelijk een hele goede reden om bij haar te kopen. Ze is altijd bereid om te helpen en heeft veel inzicht en kennis. Wij zijn ongelooflijk blij met ons alkalisch water, voor iedereen een aanrader."
─ Robert van der Vliet
Myriam-van-der-Weijden
Myriam van der Weijden
"Na een duidelijke demonstratie door Marianne Bulk van het Kangen apparaat hebben wij dit apparaat aangeschaft. Wij merken dat de groenten en het fruit lekkerder smaken. Zelf merk ik dat mijn huid rustiger geworden is. Ik heb geen last meer van eczeem en de rosacea in mijn gezicht is minder geworden. Wij zijn daarom erg blij met ons Kangen waterappaat."
─ Myriam van der Weijden
Marga-de-Blanken
Marga de Blanken
"Op een samenwerkingsdag ontmoette ik Marjanne en probeerde haar Kangen water. Ik merkte dat het gemakkelijk wegdronk. Kort daarna naar een Water Experience gegaan. Daar werden mijn ogen wel even geopend zeg! De eigenschappen van allerlei soorten water werden inzichtelijk gemaakt, ook van Kangen water. Sinds ik het water drink merk ik dat ik veel minder last heb van rode vlekken in mijn gezicht, is mijn huid beter gehydrateerd, ik eet minder en heb ik vaak zin in water. O, en ik heb bijna geen spierpijn meer na het sporten. Ook echt een verbetering!"
─ Marga de Blanken
P.A. bureau Marge in Charge
Bisente-Kinepa
Bisente Kenepa
"Als personal trainer en coach vind ik het belangrijk om verspreid over de dag voldoende water te drinken. Het liefst water dat gezuiverd is en alkalisch. Kangen water bevat deze eigenschappen. Hierdoor ondersteunt het water m'n herstel na een training en zorgt het ervoor dat ik de volgende dag weer maximaal kan presteren. Door voldoende Kangen water te drinken voel ik me elke dag energiek en vitaal. Het is jammer dat het drinken van zuiver en alkalisch water in mijn vak vaak wordt onderschat."
─ Bisente Kenepa
Personal Trainer, Strength & Conditioning coach
dummy-afbeelding-VW
Davy
"Kangen wattes? Wat is dat nou weer? Apparaat wat ons kraanwater gezonder maakt? Zal wel weer zo'n verkooppraatje zijn. Zo sceptisch als ik ben, heb ik mij laten overhalen om Kangen water te gaan proberen. Eerst een aantal glazen water per dag, later werden dat er meer. Groente en fruit hebben na het wassen met Kangen water echt een heerlijke natuurlijke smaak! Warme dranken zoals koffie en thee smaken ook echt heerlijk puur! Ik werd steeds enthousiaster. Wij hebben nu ook een Kangen apparaat. Een investering voor een gezond leven voor mij en vooral voor onze kinderen. Wij zijn er blij mee!"
─ Davy uit Haarlemmermeer
sandra-zuiderduin
Sandra Zuiderduin
"In eerste instantie was ik erg sceptisch over Marjanne’s water. Maar omdat ik vind dat je eerst moet onderzoeken voordat je iets afwijst, besloot ik naar Marjanne's presentaties te gaan. Na een derde presentatie en wekenlang water halen kon ik niet ontkennen dat het water iets met me deed. Zo verminderde langzaamaan mijn allergische reacties, jeuk, gewrichtsklachten en kreeg ik een betere concentratie. Ook ben ik beter gaan slapen en is mijn stoelgang en spijsvertering verbeterd. Daarnaast drink ik nu veel meer en makkelijker water."
─ Sandra Zuiderduin
Tekstontwerp
Astrid-Goseling
Astrid Goseling
"Een gevoelig type zijn heeft zijn nadelen omdat je snel last hebt van allergieën, intoleranties en stress. Ik ben daarom altijd op zoek naar die dingen die mijn weerstand op een natuurlijke manier verhogen. Met Kangen Water heb ik daar een hele waardevolle in gevonden. Het is nu heel makkelijk om voldoende te drinken en daarmee van de voordelen van Kangen Water te profiteren. Al na een korte tijd merkte ik dat ik fitter en helderder ben, geen last meer heb van mijn maag en ik hoef er 's nachts niet meer drie keer uit. Alleen al daardoor slaap ik beter."
─ Astrid Goseling
Voicus

Register Zoom webinar

3 important insights to boost your vitality

Sign up Water Experience

3 important insights to boost your vitality